svakako

Zašto bi svatko trebao barem jednom otići na spa

Foto: Thinkstock
wellnes
Foto: Thinkstock
sauna wellness
Foto: Stipe Surać/HTZ
wellness
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Opatija
15.04.2016.
u 10:15
Mnogi spa i wellness centri, u želji da svojim gostima pruže sve što im je potrebno u službi zdravlja i ljepote, nude i razne programe za mršavljenje i "slim i fit" prehranu za zdrav gubitak neželjenih kilograma.
Pogledaj originalni članak

Užurbana svakodnevnica i stres ne ostavljaju nam mnogo vremena da se posvetimo samima sebi i svom zdravlju. 

Boravak u nekom Spa i wellness centru ono je što biste si svakako trebali priuštiti barem jednom. 

SPA (lat. Sanus Per Aquam) i wellness će vam osim kupanja u ljekovitim, termalnim vodama, boravka u saunama, pružiti i razne tretmane za poboljšanje zdravlja i izgleda poput masaža, raznih tretmana čišćenja lica, pedikure, manikure, ali i tretmana za uklanjanje masnog tkiva, detoksikaciju organizma i još mnogo toga pod budnim okom stručnjaka. 

Mnogi spa i wellness centri, u želji da svojim gostima pruže sve što im je potrebno u službi zdravlja i ljepote, nude i razne programe za mršavljenje i "slim i fit" prehranu za zdrav gubitak neželjenih kilograma. 

Osim što možete izabrati neki od programa koji vama osobno najviše odgovara, možete i vikend provesti na nekom bazenu s termalnom vodom na kojem će podjednako uživati i djeca i odrasli. Mnogi u spa i wellness centre odlaze kako bi se odmorili, barem na jedan dan ili nekoliko sati. 

Prepustiti se ugodnoj i opuštajućoj atmosferi nije "luksuz" samo za "odlikaše" jer danas mnogi spa i wellness centri i terme nude povoljne ponude kojima teško možete odoljeti.

Ne ispunjavajte život danima, ispunite dane životom.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.