SLATKIŠ

Sjećate se Kraševe mini čokolade iz 1987. godine? 'Ta je bila finaaa!'

Foto: Facebook/Retroteka
Sjećate se Kraševe mini čokolade iz 1987. godine? 'Ta je bila finaaa!'
18.04.2019.
u 11:04
'E sjećam se koliko sam ih samo pojeo, davna lijepa i sretna vremena'
Pogledaj originalni članak

U Facebook grupi 'Retroteka' ovih je dana objavljena fotografija Kraš mini čokolade iz 1987. godine. Čokolada je tako nosila sasvim drugo ruho nego li ona današnja.

Pakirana u plavom omotu s motivima cvijeća, mnoge je korisnike transportirala u neka druga, bezbrižnija vremena. Ove mliječne čokoladice dolazile su u pakiranju od 100 grama, a obožavali smo ih svi.

'E sjećam se koliko sam ih samo pojeo, davna lijepa i sretna vremena. Eh kad bi se mogao opet vratit u djetinjstvo, bilo bi zabavno',  'Ta je bila finaaa!', 'Ovo je bilo vrijeme kada čokolada nije bila štetni neprijatelj niti sredstvo ovisnosti', 'Jesu li ovo one hrskave tanke čokoladice od milimetar? Božanstven okus!' bili su samo neki od komentara.

Pogledajte video: Činjenice koje niste znali o Nutelli

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZI
zip123
12:58 18.04.2019.

Joj,davio sam se u njoj.

Avatar rubinet
rubinet
13:23 18.04.2019.

Moja bi none govorila kako je najbolje bilo u Austro-Ugarskoj.