Svjetska senzacija

Shaquille O'Neal Novalju obilazio skuterom, jeo burgere i zaključio: Sad se prezivam O'Nealovich

Foto: Marko Edge
Shaquille O'Neal
Foto: Marko Edge
Shaquille O'Neal
23.07.2019.
u 16:13
Sa svojih 216 centimetara visine, bivša NBA zvijezda koja nastupa kao DJ Diesel, najveći je DJ na svijetu, a osim što je nastupio na Zrću, o njemu se u Novalji snimao i dokumentarni reality u kojem će prikazati kako se provodio na Pagu
Pogledaj originalni članak

Shaquille O'Neal je toliko jednostavan i ljubazan da je to nevjerojatno. Nije mu bio problem skoro sat vremena stajati i pozirati s obožavateljima prije nego li je  otišao za miks pult Beach Cluba Noa na Zrću,  gdje je sinoć nastupao kao DJ Diesel. Klinci su dolazili i stajali u redovima da bi im se njihov košarkaški idol potpisao, a Shaq je strpljivo pozirao i davao im autograme.

U Zadar je stigao s bratom Jamalom i djevojkom, te menadžmentom i nije imao nikakvih posebnih želja,  kažu predstavnici  Beach Cluba Noa. Shaq je sa svojih 216 centimetara visine i 150 kilograma poželio voziti skuter po Novalji, unajmio ga je i obilazio lokalne znamenitosti i isprobavao gastro ponudu grada. U restoranu je jeo burger i pohvalio ga da je jedan od najboljih koji je probao. Bivša NBA zvijezda toliko je oduševljena Hrvatima i Novaljom da je rekao da će se odsad prezivati O' Nealovich jer tako najčešće završavaju hrvatska prezimena.

DJ Diesel  je u Noi nastupao na Pow Wow festivalu, a svoj je show završio tek u jutarnjim satima, skakao je u publici i jedva su ga izvukli od oduševljenih obožavatelja. Organizatorima festivala obećao je da će se vratiti i iduće godine jer mu je boravak u Novalji bio predivan.

– Shaqa i njegovu ekipu  brodom smo vozili na kupanje. Prije nego li je htio skočiti u more, počeo je oblačiti tenisice.Kad smo ga pitali što će mu, rekao je da ne želi razbiti noge pri skakanju. Objasnili smo mu da je more tu duboko nekih trideset metara i da nema šanse  da se ozlijedi, pa smo se svi dobro nasmijali – ispričali su nam organizatori Pow Wow festivala. Bivši košarkaš spavao je u novootvorenom hotelu u Novalji, nije imao nikakvih zahtjeva, a nakon nastupa počastio se pizzom ispred kluba u kojem je nastupao. Njegov boravak u Novalji cijelo se vrijeme snimao jer će se ti kadrovi grada, otoka Paga i njegova nastupa, naći u dokumentarnom realityju „Shaq Life“.

Bivšu NBA zvijezdu na Instagramu prati čak 12, 5 milijuna ljudi što je izvrsna reklama za Zrće, Novalju, ali i Hrvatsku jer je Shaq odmah objavio video s nastupa koji je u desetak sati skupio nešto manje od 150.000 pregleda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar JustinCase69
JustinCase69
17:40 23.07.2019.

216cm i 150 kg na skuteru..