Tajni obožavatelji

Severina već deset godina dobiva ista ljubavna pisma

Foto: Ossessivo moda
Severina već deset godina dobiva ista ljubavna pisma
14.01.2010.
u 15:53
Posljednjih deset godina, kazala je Seve, prate je dva vjerna obožavatelja i svakog joj tjedna, po dobroj staroj navici, šalju pisma. Jedan od njih navodno je stariji zagrebački fakultetski profesor.
Pogledaj originalni članak

Slavko Šajinović nije jedina muška pratnja pjevačke dive Severine, otkrila je zvijezda u “AmiG showu” televizije Pink. Posljednjih deset godina, kazala je Seve, prate je dva vjerna obožavatelja i svakog joj tjedna, po dobroj staroj navici, šalju pisma. Jedan od njih navodno je stariji zagrebački fakultetski profesor.

Drugi, malo mlađi, u pjevačicu je zaljubljen već godinama, a svoju ljubav i platonsku vezu sa Severinom dokazuje pišući joj tjedno i do četiri “ispovijedi”. No to slavnoj pjevačici nimalo ne smeta. U imaginarnu prijateljstvu 37-godišnjakinja, čini se, iskreno uživa.

U stvarnosti se ipak radije druži sa svojim zaručnikom – 40-godišnjim Slavkom Šajinovićem s kojim će, nadamo se, ove godine stati i pred oltar.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
16:47 14.01.2010.

O ukusima se nemože diskutirati. Severina može biti samo na posteru u kabini kamiona iz Kosova. Ako je on profesor, onda je to vjerojatno jedan od onih koji sada pod istragom.