Gree dizalice topline
Gree dizalice topline
Gree dizalice topline
Gree dizalice topline
Gree dizalice topline
Gree dizalice topline
Gree dizalice topline

Savršena udobnost doma uz Gree dizalice topline

31. 08. 2018. u 09:14
Inteligentna kontrola i nesmetan rad sustava u širokom temperaturnom rasponu okolnog zraka od -20°C - 48°C čini ovaj sustav idealnim rješenjem za potrebe grijanja, hlađenja i pripreme potrošne tople vode kućanstva tokom cijele godine.

Predstavljamo Vam visoko učinkovite dizalice topline zrak/voda renomiranog svjetskog proizvođača Gree. To je sustav koji je jednostavan te prilagodljiv za instalaciju, samu primjenu te za korištenje i eksploataciju. Možete ga koristiti za Vaše nove objekte, rekonstrukcije postojećih objekata ili rekonstrukcije postojećih (tradicionalnih, manje učinkovitih i nesigurnijih) sustava grijanja.

DC inverterskom dizalicom topline zrak-voda prirodna toplina iz okoline (zraka) koristi se za grijanje, pripremu potrošne tople vode i hlađenje sa znatnom uštedom na troškovima električne energije. Sustav omogućuje integriranje sustava solarnog grijanja te grijanja putem ventilokonvektora, niskotemperaturnih radijatora, podnog grijanja te grijanje potrošne tople vode kao i podno/plošno hlađenje te hlađenje putem ventilokonvektora.

Inteligentna kontrola i nesmetan rad sustava u širokom temperaturnom rasponu okolnog zraka od -20°C - 48°C čini ovaj sustav idealnim rješenjem za potrebe grijanja, hlađenja i pripreme potrošne tople vode kućanstva tokom cijele godine.

Gree dizalice topline INTEGRIRANA DIZALICA TOPLINE ZA PRIPREMU POTROŠNE TOPLE VODE

Gree integrirane dizalice topline predstavljaju ekološki osvješteno i visokoučinkovito rješenje za zamjenu postojećih, starih bojlera. Dolaze u dva modela: GRS-1.5/D150ANbA-K i GRS-1.5/D200ANbA-K, tj. sa spremnikom od 150 i 200l. Izrađena je od ekološki besprijekornih materijala podobnih za potpunu oporabu, ima nisku potrošnju energije i izolaciju od visokokvalitetne pjene (55mm debljine) koja smanjuje toplinske gubitke te osigurava dugi vijek trajanja.

U usporedbi s klasičnim bojlerom, kod ovih dizalica topline ostvaruje se ušteda i do 75%, u usporedbi s plinskim bojlerom i do 67%, a u usporedbi sa solarima ostvarena ušteda može biti i do 30%.

Ova dizalica predstavlja energetski najučinkovitiji (razred energetske učinkovitosti A) i cjenovno najisplativiji način pripreme potrošne tople vode. Njezina instalacija je brza i jednostavna, te za razliku od klasičnih dizalica topline zrak-voda ne zahtijeva instalaciju kruga rashladnog medija (freonska instalacija).

Gree dizalice topline - Antikorozivni spremnik od 150/200 L

- Koeficijent energetske učinkovitosti COP do 3,50

- 2 temperaturna senzora

- Razred energetske učinkovitosti A

- Ekološki prihvatljiv i siguran radni medij R134A

- Široki raspon postavljanja temperature grijanja vode od 35°C do 70°C

- Ugrađen žičani upravljač sa LCD zaslonom za jednostavno rukovanje

- Široki raspon rada od 0°C do 45°C

Gree dizalice topline

VERSATI II i VERSATI II+

Ove dizalice topline zrak/voda pružaju veliku fleksibilnost odabira unutarnjih jedinica i mogućnost izbora načina grijanja i hlađenja prostora te grijanja potrošne tople vode.

Ovi multifunkcionalni sustavi idealani su za stanove, obiteljske kuće, vile, vikendice, apartmane i sl. On predstavlja najbolji izbor ne samo kod planiranja novih izvora topline već se, zbog svoje fleksibilnosti i prilagodljivosti na postojeće instalacije, čak isplati i zamijeniti postojeće tradicionalne sustave grijanja kojima otkucava tehnološki vijek te se jednostavno prilagoditi na postojeće instalacije na objektu.

Gree dizalice topline

Versati II dizalica topline sastoji se od:

  1. Vanjske jedinice, širokog raspona od 5,8-15 kW, koja svojom naprednom DC Inverterskom tehnologijom uz malu količinu električne energije apsorbira toplinu iz zraka i podiže je na višu energetsku razinu. Twin rotary DC inverterski kompresor štedi energiju i osigurava ugodnu atmosferu.

  2. Pripadajuće unutarnje jedinice (Hydro Box) koja se sastoji od izmjenjivača ekološki prihvatljivog radnog medija freon R410A/voda, pumpe vode, el. grijača i ostale zaporne i regulacijske tehnike za potrebe grijanja i hlađenja vode koja cirkulira u kompletnom sustavu.

  3. Opcijskog spremnika potrošne tople vode (raspona od 200L do 300L sa el. grijačem, u izvedbama bez / s jednom / s dvije zavojnice [izmjenivača topline])

Gree dizalice topline

Versati II+ dizalica topline (monoblock type) je dizajnirana posebno za europsko tržište na kojem postoji potreba za visokom temperaturom vode. Zahvaljujući dvostupanjskoj kompresiji i entalpiji koja se dobiva ubrizgavanjem plina, učinkovitost niskotemperaturnog grijanja je velika s temperaturom izlaza vode do 61°C (COP doseže do 4,5).

Sastoji se od:

  1. D.C. Inverter(R410A) vanjske jedinice u kojoj je integriran Hydro Box, raspona kapaciteta 8,6-14,5 kW. Integrirana struktura znači manje instalacijskih troškova, smanjuje rizik od ispuštanja rashladnog sredstva te povećava sigurnost i poudzanost sustava.

  2. Opcijskog spremnika potrošne tople vode (raspona od 200L do 300L sa el. grijačem, u izvedbama bez / s jednom / s dvije zavojnice [izmjenivača topline])

Gree dizalice topline

GREE INVERTERSKI MINI CHILLER

Gree je predstavio novi inverterski mini chiller kojim je omogućeno učinkovito grijanje i hlađenje prostora, a njegova inverterska kontrola kompresora pridonosi preciznijoj regulaciji kapaciteta i temperature vode. Zahvaljujući dvostupanjskoj kompresiji chiller ima visoku učinkovitost u grijanju pri niskim vanjskim temperaturama s temperaturom vode u polazu do 60°C. Dostupna su izvedbe u 4 modela od 8 do 15 kW hlađenja/grijanja.

Među svim ovim novitetima odaberite najbolje rješenje za Vaše potrebe i uživajte u životu ispunjenom opuštajućom klimom!

Tvrtka Deltron d.o.o. već dugi niz godina na hrvatsko tržište uvodi ove proizvode vrhunske kvalitete. Partnerima i krajnjim korisnicima omogućuje stvaranje “klime” po njihovoj mjeri, uz istodobno osiguranje najbolje konzultantske, tehničke i edukacijske potpore.

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".