Uspješne žene

Sanja Markušić šefica PR-a Liburnia Rivijere

Foto: nnn
Sanja Markušić šefica PR-a Liburnia Rivijere
23.09.2011.
u 15:31
Sanja Markušić završila je MBA iz međunarodnog poslovanja na Schiller International Universityju u Madridu.
Pogledaj originalni članak

Sanja Markušić, bivša PR-menadžerica Milenij hotela, nova je direktorica korporativnih komunikacija Liburnia Riviera Hotela iz Opatije. 

– Dolazim u Liburnia Riviera Hotele u vrlo zanimljivom trenutku kada se tvrtka restrukturira i repozicionira na tržištu što će rezultirati i snažnijim razvojem Opatije kao vodeće turističke destinacije u Hrvatskoj. Na novoj poziciji bit ću zadužena za odnose s javnošću (PR) čitave grupacije i za evente – najavljuje Markušić.

Sanja Markušić završila je MBA iz međunarodnog poslovanja na Schiller International Universityju u Madridu 2004. godine. Prije karijere u marketingu deset je godina radila u domaćim i međunarodnim medijima kao urednica i reporterka te u TV-produkciji. U Zagrebu je 1999. godine završila studij politologije. Osim navedenih profesionalnih referencija, kao predstavnica Milenij hotela bila je članica Vijeća i Skupštine TZ Opatije te Skupštine TZ Kvarnera.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

CH
Charlemagne26
17:27 23.09.2011.

Zasto mislite da citatelje zanima ista o ovoj tuki koja ne zna ni hrvatski (\"zaduzena za EVENTE\")??

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
18:57 23.09.2011.

Još jedna iz plejade univerzalnih genija u Hrvatskoj!

OB
-obrisani-
15:32 25.09.2011.

http://www.the-west.net/ za zve ljubitelje online igre i westerna .Javi se u okrug HRVATSKA grad CROTOWN misliš da možeš bit Wyatt Earp