'Uhvaćeni'

Samo su otišli u shopping, ni ne sluteći da će zbog ovoga postati hit!

Foto: Faceboook
Samo su otišli u shopping, ni ne sluteći da će zbog ovoga postati hit!
21.02.2016.
u 13:32
Ako je ova gospođa ikada u mladosti sanjarila o muškarcu koji je u starosti drži za ruku, i dalje iskreno voli, njoj se ispunio životni san.
Pogledaj originalni članak

Da brak nije samo slovo na papiru, ili barem ne bi trebao biti, ovaj stariji par pokazao je cijelom svijetu. 

Ako je ova gospođa ikada u mladosti sanjarila o muškarcu koji je u starosti drži za ruku, i dalje iskreno voli, njoj se ispunio životni san. 

Nažalost, ovakvi primjeri rijetka su slika, a dokazalo se to i s preko milijun "lajkova" u samo dva dana, a priča je "podijeljena" gotovo 500 tisuća puta. 

 

Na fotografiji se nalazi stariji par koji je otišao u kupnju. Ona je u "problemu" u pronalasku prave boje pudera za svoju kožu i kada je uhvati panika, njen, pretpostavljamo, suprug, smiruje situaciju i pomno bira nijanse pudera za njen ten. Fotografija se brzo viralno proširila, a priču je na svom Facebooku objavila grupa Love what Matters uz predivnu poruku: Bio je to tako jednostavan način da joj pokaže koliko je voli. To je savršeni podsjetnik na to da naša tijela stare, ali ljubav ne mora!" 

>>Ovo su najčešći razlozi zbog kojih pucaju brakovi

>>Ovo su osjećaji koje bi svatko trebao osjetiti barem jednom u životu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Andabel
Andabel
16:56 21.02.2016.

imate li dozvolu ovog para? bezveze zadiranje u tudju privatnost i intimu. Ocete ih i na wc-u snimati? bljak

Avatar Abcda
Abcda
21:23 21.02.2016.

Romeo i Julija ...

SN
snajper
23:56 19.02.2016.

stranica ne postoji. Dali ljubav postoji ili je samo nasa fikcija