čudotvoran učinak

S ovim pripravkom gubit ćete i do centimetar u struku dnevno

Foto: Thinkstock
S ovim pripravkom gubit ćete i do centimetar u struku dnevno
10.08.2015.
u 22:19
Pripravak od hrena, meda i limuna idealan je za skidanje masnih naslaga na trbuhu
Pogledaj originalni članak

Ako imate problema s masnim naslagama na trbuhu, onda je rješenje ruske fizioterapeutkinje, dr. Irine Stefanovske, idealno za vas. Ona je podijelila recept za pripravak od hrena s kojim dnevno možete gubiti i do jedan centimetar u struku.

– Zahvaljujući ovom receptu, prema mojim podacima, pojedine žene sui smanjivale dnevno obujam struka za jedan centimetar. Ovaj melem likvidira suvišne masnoće iz organizma, poboljšava funkciju mozga, pamćenje, ali i sluh i vid – kaže dr. Stefanovska.

Glavni sastojci pripravka su svježi hren, med i limun.

Hren, naime, čisti organizam, poboljšava metabolizam, smanjuje umor, potiče proizvodnju i razvoj dobrih bakterija u crijevima, a uništava bakterije koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelu.

Za ovaj pripravak potrebno vam je 125 grama svježeg hrena, 3 neprskana limuna te 3 žlice meda.

Priprema:

Hren usitnite blenderom, a iz limuna izvadite sjemenke pa i njega zajedno s koricom usitnite u blenderu. Nakon toga dodajte tri žlice meda i sve dobro sjedinite. Ovaj pripravak čuvajte u zatvorenoj posudi u hladnjaku.

Jednu žlicu ovog pripravka uzmite dva puta dnevno prije obroka. Koristite ga tri tjedna i rezultati su zajamčeni.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.