mozgalica

Rekord je 16 sekundi, a možete li vi brže pronaći medvjedića bez leptir mašne?

Foto: Facebook
Rekord je 16 sekundi, a možete li vi brže pronaći medvjedića bez leptir mašne?
18.12.2020.
u 14:38
U skupini medvjedića s raznobojnim leptir mašnama vi morate pronaći onoga bez nje.
Pogledaj originalni članak

Mozgalice su odlične za ubijanje dosade, ali i za aktiviranje moždanih stanica. Ova mozgalica objavljena na društvenim mrežama agencije za posvajanje iz Ujedinjenog Kraljevstva testira koliko brzo možete uočiti male detalje. Rekord je 16 sekundi, a prosjek oko 30 sekundi, prenosi Daily Mail. No koliko brzo vi možete uočiti medvjedića bez leptir mašne?

Foto: Facebook

Čudo prirode: Možete li pronaći zvijer na ovoj fotografiji?

U skupini medvjedića s raznobojnim leptir mašnama vi morate pronaći onoga bez mašne. Ako se mučite s njegovim pronalaskom, pogledajte donji desni ugao ilustracije. Ili pogledajte rješenje:

Foto: Facebook

Tko namjerava okititi bor ranije? Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje:

Integracija Roma

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH: Ostvarenjem plemenitih ciljeva u području ljudskih prava i prava manjina, doprinosimo boljem društvu

Jedan od ključnih projekata koje Ured trenutačno provodi je „Uključivanje Roma – Ispunjavanje preduvjeta za učinkovitu provedbu politika usmjerenih na nacionalne manjine – FAZA I“, koji ima za cilj povećati broj mladih Roma i Romkinja u obrazovnom sustavu. O tom i drugim važnim projektima ključnog Vladinog stručnog tijela za unaprjeđenje ljudskih prava i prava nacionalnih manjina, razgovarali smo s ravnateljem g. Alenom Tahirijem.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
montello
17:53 18.12.2020.

joj nikako pronaći

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:45 18.12.2020.

A sad mene zanima zašto je sve skriveno u donjem desnom kutu u 96% slučajeva? Kad bismo uključili nadripsihologiju kao što je ljevičari često koriste, "mrziš zapravo si potajno si..." npr. dalo bi se zaključiti da je vaš strah od desnice očit. Podsvjesno, ono neočekivano i van propisanih normi, slobodno i samouvjereno, smještate desno.