Promo

Razveseli sebe ili najmilije pretplatom na 24sata i darujemo ti poklon bon!

Foto: 24sata
Razveseli sebe ili najmilije pretplatom na 24sata i darujemo ti poklon bon!
VL
Autor
PR Članak
26.11.2013.
u 08:30
Super ponuda za sve čitatelje 24sata! Priušti sebi ili dragoj osobi šestomjesečnu pretplatu na najčitanije dnevne novine i dobivaš poklon bon Plodina u vrijednosti od čak 300 kuna.
Pogledaj originalni članak

Šest mjeseci vijesti, aktualnosti, nagradnih igara i brojnih drugih zanimljivosti. Postoji li bolji poklon povodom božićnih blagdana? Svojim najmilijima ili sebi osigurajte primjerak 24sata, najčitanijih dnevnih novina, koje će svakog dana stići na traženu adresu, po jedinstvenoj cijeni od 4,10 kn po primjerku, samo 123 kune mjesečno. Zauzvrat, mi te nagrađujemo poklon bonom u iznosu od 300 kuna koji možeš iskoristiti u trgovačkom lancu Plodine.

Ne propusti ovu jedinstvenu ponudu jer su količine ograničene!

Fill out my online form.
Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr