DIVA donosi

Pročitajte što Nikolina Ristović otkriva o sebi i kakav je to bio stil Nine Badrić

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Nikolina Ristović
Foto: Diva
Diva naslovnica
14.03.2014.
u 11:23
Saznajte što sve možete pročitati u novom broju Dive koja izlazi subotom u Večernjem listu
Pogledaj originalni članak

U novom broju Dive zanosna voditeljica Nikolina Ristović glavna je zvijezda modnog editorijala s potpisom fotografa Borisa Poljičanina koji je posveta donjem rublju.

Pozirajući za Divu voditeljica je naglasila i kako je svaki dan u kojem ne učini nešto dobro za drugoga izgubljen dan.

Magazin donosi vodič za kombiniranje bijele torbe, jednobojne haljine, trendi boju petroleja, odjeću s brojkama i slovima te po prvi put analizu stilskog CV-a jedne poznate osobe. Ovog puta u središtu pozornosti bio je stil pjevačice Nine Badrić.

Proljetni make-up traži nove boje, a Diva donosi pregled svega što za ovu sezonu predlažu kozmetički divovi. Nadahnuta izložbom u National Portrait Gallery u Washingtonu Diva je pokušala odgovoriti i na pitanje kako biti cool te tko su najveći svjetski cooleri. Sinatra, Madonna, Huges? Istražite u subotnjoj Divi.

Gastro priča vodi nas u Italiju gdje se preko sto godina s uspjehom proizvodi čudotvorni amaro Fernet-Branca.

Foto: Diva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AS
antun sklepic
14:53 14.03.2014.

isto ko i seve zaboravile da ih vrijeme gazi,ipak su ove od 20-setak dog. puno slađe