veliki problem

'Prema dogovoru dečka i mene, spavala sam s drugim muškarcem, ali sada se on ljuti '

Foto: shutterstock
'Prema dogovoru dečka i mene, spavala sam s drugim muškarcem, ali sada se on ljuti '
31.01.2023.
u 01:30
Prije nekoliko vikenda bila je s prijateljem s kojim povremeno spava, ali znaju se godinama i nemaju želju biti par.
Pogledaj originalni članak

–  Žena sam u ranim 20-ima i upoznala sam svog dečka na internetu prije gotovo dvije godine. Apsolutno ga volim i oboje vidimo budućnost za naš odnos kada nam životi budu krenuli malo bolje, a karijere uspostavljene. Glavni problem je što on živi u Irskoj i od početka smo se složili da ćemo imati otvorenu vezu dok su stvari na daljinu – napisala je jedna žena iz Velika Britanije za Mirror.

Viđaju se što više vikenda, ali očito ne svaki vikend. Božić i Novu godinu provela je s njim i njegovom obitelji, pa su se dogovorili da će se ponovno naći u veljači oko Valentinova. Prije nekoliko vikenda bila je s prijateljem s kojim povremeno spava, ali znaju se godinama i nemaju želju biti par.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Dreamstime
Seks
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Dok smo gledali TV netko je pokucao na vrata. Otvorila sam ih i zatekla svog dečka kako stoji tamo. Došao me iznenaditi i nije mu bilo drago vidjeti drugog muškarca. Moj se prijatelj ispričao i otišao, ali ja sam imala užasan vikend jer je moj dečko bio tako mrzovoljan i jedva je razgovarao sa mnom. Rekao je da je bio "shrvan" kad sam priznala da sam spavala s tim prijateljem i vratio se u Irsku u bijesu. Dogovor je bio da možemo izlaziti s drugim ljudima, ali da jednostavno nećemo razgovarati o tome. Da sam znala da će se pojaviti, ne bih pozvala prijatelja, ali on nema pravo da se ljuti – nastavila je.

– Problem s otvorenom vezom je taj što 99% vremena jedan partner bude ljubomoran ili povrijeđen kada se suoči sa stvarnošću da njegov partner viđa nekog drugog. S vezom na daljinu lakše je izbjeći ili ignorirati tu stvarnost i tako ste upravljali svojom vezom. Razumljivo je da bi se on osjećao šokirano i uzrujano kad bi vidio drugog tipa u vašem stanu, a onda bi mu rekli da povremeno spavate zajedno. Međutim, u pravu ste, ne bi se trebao ljutiti jer ste oboje pristali izlaziti s drugim ljudima – započela je svoj odgovor stručnjakinja za veze Coleen Nolan.

– Mislim da je ovo prijelomni trenutak u vašoj vezi i da će vas prisiliti da odlučite želite li da se nastavi i, ako želite, kako ćete to učiniti jer dogovor na daljinu neće dugoročno funkcionirati. Razgovarajte o tome što želite i hoće li biti moguće da se jedno od vas preseli ili možete učiniti svoju vezu ekskluzivnom i planirati da se više viđate. U međuvremenu, mislim da je vašem dečku potrebno malo vremena za hlađenje da logično razmisli o situaciji – zaključila je.

Ne vole biti u vezi: Ovi horoskopski znakovi najsretniji su kao samci!

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.