omlet, kava, novine

Poznate osobe u pidžamama dijelile doručak

Foto: PR FOTO
Doručak u pidžami
Foto: PR FOTO
Doručak u pidžami
Foto: PR FOTO
Doručak u pidžami
07.06.2016.
u 11:11
A goste u zagrebačkom McDonald`su u Jurišićevoj ulici posluživale su i popularne voditeljice Ivana Mišerić i Petra Nižetić te Dubravko Šimenc – i to u pidžamama.
Pogledaj originalni članak

„Baš kao doma“, poruka je najnovije McDonaldsove kampanje za doručak u sklopu koje je McDonald`s diljem Hrvatske častio svoje goste slasnim doručkom.

goste u zagrebačkom McDonald`su u Jurišićevoj ulici posluživale su i popularne voditeljice Ivana Mišerić i Petra Nižetić te Dubravko Šimenc – i to u pidžamama.

„Eto, doživjela sam i taj trenutak da budem u McDonald`su u pidžami i guštam u fenomenalnom doručku – omletu, kavi, novinama... Baš kao doma, ako ne i još bolje!“, komentirala je veselo Ivana Mišerić koja je, nakon jutarnjeg rituala u omiljenom joj „mekiću“, dio svoje jutarnje sreće podijelila i s gostima McDonald`s. Stala je iza blagajne i zajedno s Dubravkom Šimencom i Petrom Nižetić te djelatnicima dijelila gostima McMuffin s jajima i slaninom i kavu.

„Obožavam kave u McDonald`su, a odnedavno sam se navukla i na njihov slasni doručak. Ušetaš, naručiš si mini engleski doručak u superpraktičnom obliku i kavu i sretan si čovjek“, ističe Petra Nižetić s kojom se složio i Dubravko Šimenc. Poznati bivši vaterpolist navukao se na McMuffine u svim varijantama, a voli naručiti i omlet s gljivama.

Podijeljeno 2.500 doručaka diljem Hrvatske 

McDonald`s je svojim gostima diljem Hrvatske podijelio čak dvije i pol tisuće doručaka, a ispred velikog jutarnjeg čašćenja stoji ime Dan D, odnosno Dan doručka. McDonald`s tom akcijom želi podsjetiti građane da je doručak najvažniji dio dana, ali i pokazati im da jutarnji obrok vani može biti baš kao doma. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.