najpoznatiji model

Povratak ikone - adidas Superstar u novom pohodu na ulice diljem svijeta!

Foto: PR FOTO
Adidas superstar
Foto: PR FOTO
Adidas superstar
Foto: PR FOTO
Adidas superstar
Foto: PR FOTO
Adidas superstar
Foto: PR FOTO
Adidas superstar
Foto: PR FOTO
Adidas superstar
09.01.2015.
u 13:50
Što za Pharrella, Beckhama i Ritu znači riječ SUPERSTAR?
Pogledaj originalni članak

Kada je adidas Originals prvi put lansirao Superstar tenisice davne 1969. godine, riječ superstar (superzvijezda) imala je samo jedno značenje.

Danas, ona više nije jednoznačna i malo tko zna što ona zapravo predstavlja. U godini reizdanja i noviteta unutar Superstar linije tenisica, koja započinje predstavljanjem novih, uzbudljivih modela u raznim bojama, adidas Originals odlučio je krenuti u potjeru za objašnjenjem što znači biti superstar i koje je uopće značenje te riječi.

U svojoj potrazi odlučili su upitati superzvijezde današnjice što za njih znači riječ superstar? Zabavljač i kreativac Pharrell Williams smatra: "Biti superstar nema veze s brojem likeova, brojem dijeljenja sadržaja ili pregleda filmića". Za svjetski poznatog nogometaša Davida Beckhama superstar: "Nema veze s težnjom da budeš next big thing“, dok pjevačica Rita Ora zaključuje: "Superstar ne znači da moraš hodati već utabanim stazama."

Iako su Pharrell, David i Rita imali različite kreativne puteve, njihove početne motivacije su iste. Pharrell je imao nesavladivu potrebu za stvaranjem glazbe, a Beckham je samo htio postati što bolji nogometaš. Oni nisu bili željni slave; slava je samo "nuspojava" njihove predanosti i napornog rada. Jedna stvar je sigurna - bilo da je 1969. ili 2015. godina - ne postoje prečaci do postajanja superstarom.

Za adidas, riječ superstar veže se uz njihov najpoznatiji model tenisica koji je proslavio adidas Originals prvo na košarkaškim terenima, a zatim i na ulicama diljem svijeta. Ove tenisice svojom su klasičnom siluetom i minimalističkim dizajnom od prvih košarkaških performance modela ubrzo postali ikona uličnog stila - prave superzvijezde.

Od sada se klasični bijeli i crni modeli Superstar tenisica s legendarnom gumenom 'kapicom' na prednjem dijelu tenisica mogu pronaći u crvenoj, plavoj i bijeloj boji s zlatnim motivima. Ovi modeli sigurno će se svidjeti svim ljubiteljima ulične mode i nepogrešivog stila.

>>A sad nešto i za dečke: adidas Originals by NIGO

>>Pogledajte kolekciju koju je Mary Katrantzou dizajnirala za adidas Originals

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.