Jeste li među njima?

Pouzdani i puni ljubavi: Ovi horoskopski znakovi najbolji su muževi

Foto: shutterstock
Pouzdani i puni ljubavi: Ovi horoskopski znakovi najbolji su muževi
08.06.2021.
u 07:00
Svakom prilikom svoju suprugu čine sretnom i voljenom
Pogledaj originalni članak

Kad tražimo partnera s najboljim osobinama, možemo uzeti u obzir i astrologiju pa prema horoskopskom znaku pronaći koja je osoba najbolja za nas. Astrologija nam mnogo govori o našim sposobnostima. Žene žele nekoga pouzdanog, odanog i predanog, a to žele i muškarci. Međutim, neki ljudi uistinu utjelovljuju osobine koje ih čine savršenim partnerom, piše Pinkvilla

Bik
Pouzdan, iskren i romantičan u srcu, Bik zna kako svoju ženu držati sretnom i voljenom. Uvijek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje. Držati će vas blizu i razmaziti svim onim što ima.

Otkrijte kakva ste supruga prema svom horoskopskom znaku:

Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
vjenčanje
Foto: Pixabav
vjenčanje

Lav
Lav je odan i ima dubok osjećaj razumijevanja. Voli obasipati svoju ženu pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene tonom poklona, ​​vodeći ih u kupnju ili planirajući zajedničko putovanje! Izuzetno ih podržavaju.

Rak
S njima je nevjerojatno lijepo provoditi vrijeme, a vole sve u vezi s ljubavi. Emotivni su i osjećajni. Vole svog partnera obasipati ljubavlju i kvalitetno provoditi vrijeme s njim. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihov partner bude sretan.

Riba
Muškarac u znaku Ribe voli ugađati i usrećiti druge. Svakom prilikom svoju suprugu čini sretnom i voljenom. Pobrinut će se da zaista bude tu za nju kao stup snage i podrške. Voli biti rame za plakanje svojem partneru i voljenim osobama.

Smije li se piletina više puta podgrijavati? Provjerite što kažu stručnjaci:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:27 08.06.2021.

Sve ovisi o ženi. Ima presretnih žena pored očajnih muževa i nesretnih pored prekrasnih .

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
21:46 08.06.2021.

Šnjin.