Nije sigurna tko je otac

'Poseksao sam se s bivšom djevojkom koja je sada udana i ostala je trudna...'

Foto: shutterstock
'Poseksao sam se s bivšom djevojkom koja je sada udana i ostala je trudna...'
23.01.2020.
u 21:43
Falio mu je seks s njom, a sada je u velikim problemima. Da stvari budu gore, ne zna je li on otac
Pogledaj originalni članak

Ovaj 43-godišnjak tražio je savjet od psihoterapeutkinje Deidre nakon što je spavao sa svojom udanom bivšom djevojkom.

Rekao je: "Moja bivša djevojka i ja prekinuli smo prije dvije godine. Bila je to moja odluka, ali falio mi je seks s njom. Prošle godine sam bio 'u suši' pa sam njoj posalo poruku pitajući je želi li se seksati."

"Brzo je prihvatila i kada njenog muža nije bilo, došla je kod mene doma. Uvjerila me da nam ne trebaju konodomi pa sam mislio da je na piluli."

Kaže kako je to bio odličan dan i da su se seksali tri puta. Nije se više planirao čuti s njom, ali mu se ona javila da je trudna.

"Izgleda da su ona i njen muž imali problema s zatrudnjivanjem. Rekla je svom mužu da je on otac. No, ja želim napraviti DNK test kako bih vidio istinu."

"Ipak, ona želi ovo dijete sa svojim mužem, a ne sa mnom. Stvarno bih htio biti otac, ne znam što sada napraviti."

Deidre mu je odgovorila: "Bila je to jako dobra ponuda koju nisi mogao odbiti, ali izgleda da tvoja bivša djevojka ima osobni plan i cilj."

Rekla mu je kako postoji velika mogućnost da je njen suprug otac dijeteta jer nije posumnjao kako je zatrudnjela, što znači da se redovito seksaju.

Savjetovala ga je da se dogovori sa svojom bivšom za DNK test, ali da je najbitnije od svega da dijete ima tatu koji će ga voljeti, makar mu ne bio biološki otac. 

Pogledajte kakve ljubavne savjete imaju kumice s placa:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Thc
Thc
23:02 23.01.2020.

Muž njen ima novaca😉

DO
domxerex
01:10 24.01.2020.

Liku očito nije dovoljno što je bio govno da ga je morala ostaviti nego sada želi praviti sranja i sa djetetom. Šuti jer ionako ne bi imao djeteta

TH
than
02:52 24.01.2020.

Kada god komentiram na ovu temu popijem crveni (niti ne znam kako je to moguće po pravilima, ali eto). Tako da neću ništa pisati i neka mi slobodno moderator da crveni.