Lookbook

Polijećemo! Ove jeseni otputujte s Pradom u daleku budućnost..

Foto: Prada
prada
Foto: Prada
prada
Foto: Prada
prada
Foto: Prada
prada
Foto: Prada
prada
Foto: Prada
prada
25.09.2012.
u 12:01
...u kojoj vas čekaju modeli poput genetski savršenih klonova odjeveni u stroge krojeve i psihodelične geometrijske uzorke
Pogledaj originalni članak

I dok nas je tijekom tople sezone Prada odvela na retroputovanje u sklopu kampanje \"Real Fantasies\", ove jeseni talijanska modna kuća vodi nas, ni manje ni više, nego u budućnost. No i dalje uz pomoć prošlosti, i to zahvaljujući ponajprije geometrijskim uzorcima iz nove kolekcije koji kao da su došli iz sedamdesetih godina.

– Ovim lookbookom za jesen/zimu 2012. Prada projicira budućnost mode kao davnu prošlost. Postavljeni unutar društva strojeva i oštrih geometrijskih uzoraka, modeli poput genetski savršenih klonova lutaju digitalnom kolonijom odjeveni u stroge krojeve kojima prizivaju neka nostalgična vremena – poručuju iz Prade.

I ovaj put su se umjetnici Jereon Koolhaas i Lok Jansen poigrali fotografijama koje je snimio Phil Meech te od njih složili futuristički \"scrapbook\". U glavnim ulogama našli su se Lindsey Wixson, Hanne Gaby Odiele, Ginta Lapina, Anne Vyalitsyna, Guinevere van Seenus, Elza Luijendijk, Katryn Kruger, Kasia Struss, Baptiste Radufe i Clement Chabernaud, a rezultat je doista impresivan – pomaknuta vintage modna priča na futuristički način.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.