Promo

Podravkin ajvar uvršten na listu najboljih primjera primjene superhrane u kategoriji delikatesnih namaza

Podravkin ajvar uvršten na listu najboljih primjera primjene superhrane u kategoriji delikatesnih namaza
VL
Autor
PR Članak
21.07.2016.
u 14:17
U svom mjesečnom izvještaju za lipanj Mintel, jedna od najutjecajnijih svjetskih kompanija za business inteligence, analizirali su super hranu i među najboljim primjerima izdvojili Podravkin ajvar
Pogledaj originalni članak

Mintel, jedna od najutjecajnijih svjetskih kompanija za business inteligence, koja je autoritet u praćenju i analizi trendova u kategoriji hrane i pića, u svom mjesečnom izvještaju za lipanj analizirala je trend superhrane u kategoriji delikatesnih namaza na tržištu Poljske. Među najboljim primjerima izdvojili su i Podravkin ljuti ajvar, proizveden od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, aditiva i umjetnih boja.

Novi delikatesni namazi predstavljeni u Poljskoj potvrđuju da se potrošači sve više okreću prehrani baziranoj na voću, povrću te žitaricama. Superhrana, kao jedan od glavnih sastojaka slanih/delikatesnih namaza, čini ih i održava još zdravijima. Uvrštenjem među najbolje u ovoj kategoriji, Podravkin ajvar potvrdio je svoju kvalitetu. Bogat je povrćem, vlaknima, vitaminom C i A, a proizvodi se bez konzervansa i aditiva.

Mnogo povrća i skladan okus uz nizak udio masnoće osobine su koje ovaj ajvar čine omiljenim prilogom, nezamjenjivim u brojnim kombinacijama, od praktičnih sendviča do neizostavnog roštilja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr