Pripremite se za nove radne dane

Planinarenje, čitanje nove knjige ili ležanje cijeli dan: Evo kako možete provesti 1. siječnja!

Foto: Shutterstock
Planinarenje, čitanje nove knjige ili ležanje cijeli dan: Evo kako možete provesti 1. siječnja!
30.12.2019.
u 14:46
Većina bira provesti prvi dan nove godine u krevetu pogotovo ako su noć prije slavili. Ipak, savjetuje se da odmah prvi dan nove godine krenete s novogodišnjim odlukama i aktivnostima.
Pogledaj originalni članak

Ručak s obitelji, planinarenje i tjelovježba, čitanje knjige... Koju god aktivnost odabrali, trudite se da slavite ulazak u novu godinu, a ovaj puta i u novo desetljeće, piše countryliving.com.

Volontiranje
Počnite novu godinu s dobrim dijelom - volontirajte. Osjećat ćete se dobro kakvo god volonterstvo bilo u pitanju. Čišćenje parkova ili plaža, sađenje biljaka, posluživanje hrane u pučkoj kuhinji ili bilo što drugo što vas interesira možete raditi već prvog dana.

Putovanje
Diljem zemlje ima puno malih i skrivenih gradića i sela koje još sigurno niste posjetili, a vrijedi - osobito u vrijeme blagdana. Sami, s partnerom, obitelji ili prijateljima - kako god odlučili dobar provod je osiguran.

Planinarenje
Ako je vrijeme kako trebe udahnite svježeg zraka u planinama. Ovo je jedan od najboljih načina da napunite svoje baterije, uđete u novu godinu puni energije i pripremite se za nove radne pobjede.

Čitanje knjige
Udobno se smjestite na kauč, pripremite kavu ili čaj i izvadite ostatke hrane iz hladnjaka. Zgrabite novu omiljenu knjigu i provedite dan čitajući i odmarajte.

Brunch
Proslavite brunchom novo desetljeće! Čak i ako te slavili do kasno u noć moći ćete se probuditi za ovaj obrok, jer on je taman između doručka i ručka - oko podne. Druga opcija su neki restorani koji su otvoreni i na prvi dan nove godine, pa se ne trebate mučiti s pripremom hrane. Samo pozovite drage ljude i rezervirajte stol.

Večera
Ako ste se ipak odlučili za opciju da prespavate cijeli dan nakon tuluma, pozovite obitelj i prijatelje na večeru. Proslavite taj novi dan, nove godine i druženjem napunite energiju za radni dan koji vas čeka.

Vrijeme za sebe
Ispecite omiljeni kolač i napravite kupku. Maske za lice, za kosu, piling tijela, njega kože... Možete cijeli dan iskoristiti za wellness kod kuće.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.