modni brend

Picard ove sezone osvaja pod motom 'manje je više'

Foto: PR FOTO
Picard
Foto: PR FOTO
Picard
Foto: PR FOTO
Picard
Foto: PR FOTO
Picard
Foto: PR FOTO
Picard
Foto: PR FOTO
Picard
Foto: PR FOTO
Picard
16.09.2015.
u 14:39
Pod sloganom „Tradicionalna izrada susreće moderan dizajn“ Picard djeluje od 1928. godine.
Pogledaj originalni članak

Njemački modni brand poznat po vrhunskoj kvaliteti predstavio je kolekciju ženskih i muških torbi i modnih dodataka za jesen-zimu 2015/2016.

Opuštena, urbana i nadasve ženstvena, Picard kolekcija za ovu modnu jesen i zimu stavlja naglasak na jednostavnost pod motom "manje je više". Kombinacija stilova 70-tih i 80-tih igra važnu ulogu, a paleta boja proteže se od zelenih tonova preko boje šampanjca, blagih smeđih tonova do boje kave i čokolade. 

Pod sloganom „Tradicionalna izrada susreće moderan dizajn“ Picard djeluje od 1928. godine.

Prvu kolekciju osnivač tvrtke Martin Picard i sinovi Edmund i Elois, kupcima su isporučili biciklom jer je to bio jedini način koji su si mogli priuštiti.

Od ovog skromnog početka, Picard je rastao i postao poznat diljem svijeta po svojoj beskompromisnoj kvaliteti izrade i vrhunskim materijalima.

S dvanaest kolekcija godišnje i oko 400 različitih modela torbi svake sezone, Picard je danas najveći proizvođač torbi u Njemačkoj i jedan od svjetskih lidera u proizvodnji kožne galanterije. U svom asortimanu nudi žensku kolekciju, poslovnu i putnu kolekciju za žene i muškarce te razne dodatke među kojima se posebno po funkcionalnosti ističu novčanici.  

>>Dizajneri u New Yorku odredili trendove: Hit su digitalni print i jarki ruž

>>Što nositi ove jeseni? Uzorke, boju crvenog vina, retro twid…

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.