obratite pozornost

Ovo su stvari koje muškarci rade nesvjesno, a mogu uništiti vezu

Foto: Thinkstock
Zagrljaj
Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
Foto: Thinkstock
Svađa u vezi
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Par
Foto: shutterstock
Veza
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Getty Images
Par
08.07.2018.
u 19:23
Pogledaj originalni članak

Sasvim je prepoznatljiv scenarij kada ste u vezi i osjećate sve one divne nestašne leptiriće u trbuhu koji vam ne daju mira i ne skidaju osmijeh s usana kada se zaljubite. I na početku sve bude odlično, a onda leptirići odlete za osobom koja vam se, iz vama nepoznatog razloga, više ne javlja. Ovo su mogući razlozi za to...

Ako ste previše nametljivi, otjerat ćete ženu nekom drugom u zagrljaj. Sasvimej razumljivo da želite što više vremena provesti s njom kada ste "kliknuli", no ako stalno zovete, pišete previše poruka, to može biti vrlo naporno i odbojno. 

Ako niste potpuno sigurni u vaš odnos, vjerojatno ćete pokušati sve analizirati da otkrijete na čemu stojite. Ne mislite li da bi bilo odbojno da netko i vama to radi?

Ono što će vjerojatno preplašiti svaku ženu, čak ako je i sličnog razmišljanja kao i vi, jest situacija u kojoj prerano planirate zajedničku budućnost i već imate listu prijatelja koje želite pozvati na vjenčanje. 

Želite je impresionirati? Naravno, to je logično, no ako pretjerujete i hvalite se kako znate sve i svakoga, možda će upravo to biti razlog zašto traži put za izlaz iz tog odnosa. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.