korisno

Ovo su stvarčice za svaki dan koje želite imati da vam olakšaju život

Foto: Getty Images
Par
Foto: ebay
Foto: ebay
Foto: ebay
Foto: ebay
Foto: ebay
12.02.2019.
u 08:38
U vremenu kada su nam pametni telefoni i ostali gadgeti stalno u rukama ili pri ruci, ekstra dugi kabel za punjenje itekako je korisna stvarčica.
Pogledaj originalni članak

Imate li i vi onog jednog prijatelja koji ima "sve za svašta", odnosno, alate i stvarčice koje olakšavaju život, a vama nisu ni pali na pamet? 

Bez obzira jeste li "stara škola" ili ste radije tip koji želi uštedjeti vrijeme i živce u svakodnevnom životu, ovo su stvarčice koje je korisno imati. 

Ekstra dugi kabel za punjenje 

U vremenu kada su nam pametni telefoni i ostali gadgeti stalno u rukama ili pri ruci, ekstra dugi kabel za punjenje itekako je korisna stvarčica.  

Ocjeđivač

Čak i ako niste vrsni kuhar, ovo će vam dobro doći. Ocijediti tjesteninu ili rižu, meso, ponekada uzima vremena i rezultat nije uvijek zadovoljavajući, ako to radite bez potrebnog "alata". Nemojte se mučiti, ovo će vam itekako poslužiti. 

Silikonska boca za vodu

Osim  što ćete biti ekološki osvješteniji, silikonska boca za vodu odličan je izbor za uštedu prostora. Ako nosite vodu sa sobom u torbi ili nemate torbu pa ne želite niti nositi vodu jer vam "smeta" u rukama, ovakvu bocu možete zakačiti za remen, a praznu i saviti ili spoljštiti da vam stane u džep ili da ne zauzima prostor u torbi. 

Rukavice s kojima možete tipkati

Ako imate ekran osjetljiv na dodir znate kako može biti nezgodno u zimsko vrijeme skidati i stavljati nanovo rukavice kako biste otključali zaslon  ili napisali poruku ili uputili poziv. Rukavice koje na prstima imaju poseban mateijal koji omogućava "pisanje", ove zime morate imati.

Timer za kuhanje jaja

Ako vam se čini kako nikako ne možete odrediti koliko je vremena potrebno da dobijete tvrdo kuhano jaje, najjednostavnije je da se ne živcirate već da s jajima u vodu ubacite i timer koji će vam "javiti" kada je vrijeme da jaja maknete s vatre. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.