nekadašnji Trendovi

Frizure iz prošlih vremena za koje ne želimo da se ikad vrate u modu

Foto: screenshot/youtube
frizure
Foto: screenshot/youtube
Frizure
15.01.2014.
u 14:00
I danas možemo vidjeti neke nostalgičare koji i dalje nose frizure nekih minulih vremena. Ali zaista je vrijeme da neke frizure odu zaborav. Zauvijek!
Pogledaj originalni članak

Svako razdoblje obilježeno je nekim modnim trendom, kako u make up-u, odjeći, obući tako i u frizurama. Gledajući stare fotografije, gotovo da možete bez problema prepoznati kada je fotografirana. Loša frizura može upropastiti cijeli styling. Baš kao što i dobra frizura može zasjeniti neke druge nedostatke.

I danas možemo vidjeti neke nostalgičare koji i dalje nose frizure nekih davnijih vremena. Ali zaista je vrijeme da neke frizure odu zaborav, zauvijek.

>>Želite sjajnu kosu? Evo savjeta kako zablistati

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
15:43 15.01.2014.

gluposti. svako neka nosi ono što voli. zašto bi nekog omalovažavali zbog frizure? toliko vičete oko gay prava a diskriminirali bi zbog kose? nije li to licemjerno?

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
15:04 15.01.2014.

Hhhhm ... Čvorići na glavi ... nema li to Miley Cyrus na glavi?