LIjepa poput dive

Ovo su 2 make up trika holivudskih diva. Zasjajte poput njih

Foto: Thinkstock
Ovo su 2 make up trika holivudskih diva. Zasjajte poput njih
02.04.2014.
u 07:41
Što se tiče usana, iscrtajte ih olovkom u boji koja je identična ružu, a potom ih “ispunite” istom olovkom
Pogledaj originalni članak

Flertujte s odjećom

Ako niste od onih koji moraju uskladiti nijansu ruža i odjeće, slobodno osvježite svoju make-up paletu i s drugim bojama. Prvo izaberite jedan odjevni predmet, ili modni detalj, u nekoj žarkoj boji. Onda odlučite koji ćete dio lica, oči ili usne, istaknuti. Nama se sviđa kombinacija upadljivo ružičaste na usnama i limun žute, metalik plave ili crvene u garderobi (samo jedan komad odjeće!)

Blijeda koža i crvene usne idu zajedno

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Blijedi ten izgleda glamurozno. No, nemojte pretjerivati u izbjeljivanju lica, jer riskirate da izgledate kao gejša. Što se tiče usana, iscrtajte ih olovkom u boji koja je identična ružu, a potom ih “ispunite” istom olovkom. Namažite jedan sloj ruža, upijte višak papirnom maramicom i nanesite drugi sloj ruža. Napudrajte lice mat puderom i namažite trepavice crnom maskarom.

>>Ako imate osjetljive oči i šminkate se, onda ovo morate znati

>>Nakon solarija ste dvobojni? Evo savjeta da se to ne ponovi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.