oprez!

Ovo nikako ne biste trebali raditi na prazan želudac

Foto: Thinkstock
Spavanje u čarapama
Foto: pixabay
kupovina
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Posao i rad u uredu. Radnici
Foto: Thinkstock
veza i svađa
14.06.2018.
u 06:39
Ako imate namjeru piti alkohol, svakako pojedite nešto jer će se u suprotnom alkohol brže apsorbirati i "udarati" na srce, jetru i bubrege.
Pogledaj originalni članak

Otići na spavanje - Trebali biste se suzdržavati od jela dva do tri sata prije spavanja, ali to ne znači da u krevet odlazite gladni. Popijte šalicu mlijeka ili pojedite jabuku. 

Piti alkohol - Ako imate namjeru piti alkohol, svakako pojedite nešto jer će se u suprotnom alkohol brže apsorbirati i "udarati" na srce, jetra i bubrege. 

Donositi odluke - Nije dobro donositi važne odluke praznog želuca jer možete donijeti pogrešnu i kasnije žaliti. 

Svađati se - Kada ste gladni, to loše utječe na vaše raspoloženje i postajete čangrizavi. To nije dobar trenutak da se upuštate u rasprave ili svađe jer ćete reagirati burnije nego što biste inače. 

Odlaziti u kupnju namirnica - Kada ste gladni i takvi odlazite u nabavu namirnica, vaša percepcija onoga što vam treba bit će poremećena. Kupit ćete znatno više namirnica nego što vam je potrebno jer imate osim gladnog želuca i "gladne" oči. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

VI
Vito
06:55 14.06.2018.

Ako stvarno želite piti alkohol, onda prije pojedite "četiri prsta" čistog sala, ili jednu žlicu zajuhu svinjske masti. __ Da, nije baš ugodno, ali će se alkohol "boriti" sa salom ili mašću pa će vam mozak biti u manjoj opasnosti.

VI
Vito
06:53 14.06.2018.

Napišem jedan (1) komentar, a oni mi pošalju obaviejst da usporim malo??? __ Očito nemaju mozga - žele komentare, ali ih ne žele tako brzo - pijani i bez mozga ne razumiju što im alkohol radi u prostoru između dva vuha.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
10:26 14.06.2018.

Piše da pun želeduc pomaže pri donošenju odluka. A zato je naš premijer tako dobro popunjen...