Opreza nikad dosta

Ovo je 6 bizarnih, ali ne tako rijetkih ozljeda tijekom seksa

Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Ljubljenje, poljupci, ljubav
Foto: Thinkstock
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
grudnjak
Foto: Thinkstock
penis
30.11.2017.
u 19:54
Iako vođenje ljubavi treba biti nešto lijepo, ponekad se stvari mogu itekako zakomplicirati
Pogledaj originalni članak

Vođenje ljubavi trebalo bi biti nešto lijepo u čemu parovi obostrano uživaju. No, ponekad i u krevetu može doći do nezgoda koje nitko ne očekuje.

Neki ljudi su nakon seksa tako ostali slijepi na jedno oko, gluhi, ali i u gipsu.

1. Ljubavni ugrizi
Iako ih mnogi prakticiraju možda ipak ne bi trebali, jer osim što ne izgledaju lijepo mogu biti i pogubni. Prošle je godine, naime, 17-godišnji Julio Macias Gonzalez iz Meksika preminuo od moždanog nakon što ga je djevojka ugrizla i tako mu napravila krvni ugrušak. Ugrušak je putovao do njegovog mozga i ubio mladića.

2. Gluha nakon poljupca
Jedna djevojka u 20-im godinama iz Kine potražila je liječničku pomoć nakon što je izgubila sluh zbog strastvenog poljupca. Ona je liječnicima objasnila kako se poljubila sa svojim dečkom na odlasku, a bolnica je kasnije objavila kako je taj poljubac uzrokovao pritisak u ustima koji je potom izvukao bubnjić i djevojku ostavio bez sluha. Ipak, sluh bi joj se trebao vratiti nakon dva mjeseca.

3. Ljubav je slijepa
Jedan muškarac iz Southampton potražio je pomoć liječnika kada se jutro nakon strastvene noći probudio slijep na jedno oko. Liječnicima je rekao da je doživio intenzivan orgazam, a oni su mu u oku pronašli krvarenje koje je uzrokovao pritisak koji se stvorio tijekom orgazma. Liječnici objašnjavaju kako mnogi muškarci zadržavaju dah tijekom orgazma pa zbog toga može doći do ovakvih ozljeda.

Pogledajte i galeriju 10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
sado mazo, bič
Foto: Thinkstock
sado mazo, bič
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Sexy učiteljica
Foto: Shutterstock
Lezbijke
Foto: Thinkstock
seks u troje
Foto: Thinkstock
Seks

4. Nikad me nemoj pustiti
Svi su sigurno vidjeli dva psa koja se ne mogu odvojiti nakon parenja, no znate li da se to može dogoditi i ljudima. Upravo to dogodilo se paru u Italiji koje je izmjenjivao nježnosti u moru. No, u jednom trenutku vagina žene zarobila je penis i nikako se nisu mogli razdvojiti pa su pozvali hitnu pomoć. Ova bizarna situacija događa se kada se mišići zdjelice koji tijekom orgazma imaju ritmičke kontrakcije, ne opuste.

5. Skidanje grudnjaka
Poznato je kako muškarci nisu baš vješti u skidanju grudnjaka sa ženinog tijela, no jedan muškarac odnio je titulu najnespretnijega u toj 'disciplini'. Liječnik Andrew Fleming jednom je operirao 27-godišnjaka koji mu je došao sa slomljenim srednjim prstom na lijevoj ruci, a prst je slomio tijekom 'pijane večeri s atraktivnom ženom'. Pokušao joj je otkopčati grudnjak, no nekako je zapleo prste i sam si jedan slomio.

6. Fraktura penisa
Ovo je ozljeda koje se boji svaki muškarac. Iako penis nema kost u sebi, tijekom erekcije on uistinu može puknuti. Do puknuća može doći tijekom udarca, primjerice, udarca u zdjeličnu kost žene.

VIDEO: Kako ženu dovesti do ludila i do višestrukih orgazama?

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
09:59 01.12.2017.

najgore je kad se ne mogu razdvojit, ostane on u njoj,onda hitna dolazi