'Počela sam plakati...'

Ovaj vjenčani dar smrtno bolesne majke svojoj kćeri mnoge je dirnuo do suza

Foto: Lace and Love
Vjenčane cipele s porukom majke svojoj kćeri
Foto: Lace and Love
Vjenčane cipele s porukom majke svojoj kćeri
Foto: Lace and Love
Vjenčane cipele s porukom majke svojoj kćeri
Foto: Lace and Love
Vjenčane cipele s porukom majke svojoj kćeri
Foto: Lace and Love
Vjenčane cipele s porukom majke svojoj kćeri
19.03.2019.
u 16:16
Bila sam potpuno slomljena. Nisam mogla disati, nisam mogla govoriti - rekla je Emma (38), koja se u kolovozu udaje za svog zaručnika Richarda. Nadala se da će majka poživjeti do vjenčanja, ali je preminula 2017. godine
Pogledaj originalni članak

Jedna majka pronašla je neobičan, ali jako dirljiv način da bude dijelom vjenčanja svoje kćeri. Kako je znala da je neizlječivo bolesna, dala je u vjenčane cipele svoje kćeri ugravirati poruku ljubavi i podrške, koju je njezina kći otkrila tek nakon što je majka preminula.

Mladenka Emma (38) iz Leicestershirea u Engleskoj zaručila se 2016. godine, a njezinoj majci dijagnosticiran je rak pluća mjesec dana poslije. Emma se nadala da će majka poživjeti do vjenčanja, ali je preminula 2017. godine.

Emma, koja se u kolovozu udaje za Richarda, prošli je tjedan primila vjenčane cipele koje je majka platila i na koje je dala ugravirati poruku: "Željela sam da imaš dar od mene na dan vjenčanja. Tvoje vjenčane cipele su moj dar tebi. Nadam se da će ti dan biti čaroban. Puno i puno ljubavi i velikih zagrljaja. Mama xxxx".

Emma je, naravno, bila duboko dirnuta kad je vidjela poruku.

- Počela sam plakati... Bila sam potpuno slomljena. Nisam mogla disati, nisam mogla govoriti - rekla je Emma za BBC. Dodala je da je njezina majka, kojoj su liječnici dali godinu-dvije života, članovima obitelji pisala pisma, ali ga njoj nije stigla napisati, zbog čega joj ova poruka na cipelama još više znači.

Amanda Weise, koja vodi online trgovinu Lace and Love, a koja se bavi prerađivanjem cipela po narudžbi, rekla je kako je to vjerojatno bio najemotivniji par cipela koji će ikad napraviti. Na Facebooku je objavila priču i fotografije cipela, što je dirnulo brojne korisnike.

- Bila sam u suzama čitajući ovo... kako divno - napisala je jedna korisnica.

- Ovo je tako divna i tužna priča u isto vrijeme, kakav nevjerojatan dar - također je jedan od komentara.

VIDEO Vjenčanje - Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
ObrenM
17:01 19.03.2019.

U mnostvu glupih clanaka (o bezveznim temama) ovaj zasluzuje pozornost u najpozitivnijem smislu.

MA
mare0801
19:29 22.03.2019.

Dirljivo, ali.cipele su seljacija teska.

DU
Deleted user
20:15 19.03.2019.

"prerađivanjem cipela po narudžbi" !?!?!? I to ide? Ma ovo je fake članak.