Rizična odluka

Ovaj par dopustio je fotografu da im vjenčanje ovjekovječi - mobitelom! Evo kako je ispalo

Foto: Ian Weldon
Ovaj par dopustio je fotografu da im vjenčanje ovjekovječi - mobitelom! Evo kako je ispalo
27.11.2019.
u 23:22
Biste li vjerovali fotografu bez profesionalnog aparata na vjenčanju? Holly Eles (26) i James Sherris (34), jesu i fotografije su fantastične
Pogledaj originalni članak

Ian Weldon fotografirao je njihovo vjenčanje u Lake Districtu u Engleskoj –mobitelom. "U mnogim slučajevima fotografi bi nosili barem dvije kamere, više dodataka, leća i rasvjetu", rekao je Ian, a prenosi metro.co.uk. 

Foto: Ian Weldon

"Mogu reći da je moguće uloviti sve te divne trenutke i mobitelom. Moj stil fotografiranja jest uhvatiti spontane trenutke, a s mobitelom sam se mogao lakše kretati okolo i fotografirati više."

Foto: Ian Weldon

Foto: Ian Weldon

Par je rekao da su oduševljeni kako su fotografije ispale. "Zapravo nam je bilo sasvim prirodno pozirati pred mobitelom. Nismo ni primijetili da je tamo, pa su i fotografije spontanije." 

Foto: Ian Weldon

Na Trešnjevačkom placu potražili smo ljubavne savjete:

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.