PRESLATKO

Ovaj je labrador po drugi put 'usvojio' pačiće: 'Preuzeo je ulogu oca kao patka u vodi'

Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
31.05.2019.
u 11:31
'Unutar nekoliko minuta, pačići su prihvatili svoju osebujnu 'novu majku' te su se penjali preko cijelog njegovog tijela'
Pogledaj originalni članak

Prošle je godine, labrador Fred bio zvijezda svih novinskih naslova kada je nesebično usvojio 9 malih pačića nakon što im je majka nestala. Fred je sada usvojio šestero novih pačića i tako još jednom oduševio Internet, piše Unilad. 

 

Nove je pačiće napustila majka, no izgleda kako im kod Freda ništa ne fali. Fred sa svojim pačićima živi u dvorcu Mountfitchet u blizini Stansteda, Essex, a vlasnik dvorca Jeremy je kazao:

"Preuzeo je ulogu oca kao da je patka u vodi. Fred ima apsolutno divnu prirodu, a pačići ga obožavaju. Unutar nekoliko minuta, pačići su prihvatili svoju osebujnu 'novu majku' te su se peli preko cijelog njegovog tijela. Preslatko! Donijeli smo pačiće u kuću jer su premladi da bi se brinuli sami za sebe, a Fred ih je objeručke uzeo pod svoju šapu. Ima lijepu prirodu i odrastao je oko spašenih životinja."

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar dystopia
dystopia
21:54 31.05.2019.

Fred, volimo te!

DO
dopizdilomi
22:01 31.05.2019.

Na žalost, ljudi još uvijek mogu učiti od životinja.