Svi se pitaju: Kako?

Ovaj je jednostavan trik kako 'vratiti u život' stare tenisice zaludio twitteraše

Ovaj je jednostavan trik kako 'vratiti u život' stare tenisice zaludio twitteraše
25.10.2017.
u 10:31
Drugi korisnici Twittera predložili su i dodavanje izbjeljivača ili octa za još učinkovitije čišćenje. Isprobajte..
Pogledaj originalni članak

Samo jednim pranjem moguće je "oživjeti stare tenisice". Iako se mnogima može činiti kako je do tog cilja dug i naporan put te da je jednostavnije kupiti nove, jedna je korisnica Twittera pokazala koliko je to zapravo jednostavno.

"Halloween queen" (@sarahtraceyy) postavila je na toj društvenoj mreži fotografiju svojih starki, prije i poslije pranja, a njezin je post postao pravi viralni hit i svi su željeli znati u čemu je tajna.

 

 

 

''Ja sam čarobnjak'', napisala je Sarah, a onda je u drugoj objavi odlučila nesebično podijeliti informacije kako je dobila snježnu bjelinu svojih tenisica. 

"Izvadite vezice, isperite tenisice, pomiješajte sodu bikarbonu i deterdžent za pranje u omjeru 1:1,5, potom dobivenu smjesu nanesite na tenisice i ribajte četkicom za zube. Ostavite da malo odstoji, isperite, stavite u perilicu rublja, dodajte puder za bebe i osušite". 

Drugi korisnici Twittera predložili su i dodavanje izbjeljivača ili octa za još učinkovitije čišćenje. Isprobajte.. Barem na bijelim tenisicama...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:23 25.10.2017.

Soda bikarbona čuda čini...

DU
Deleted user
12:55 25.10.2017.

Nisu iste tenisice na slikama. Na prvoj slici gdje su prljave plastika na kapici je ispucala, a na slici gdje su "čiste", kapica je čitava. A bome je i tema stvarno pametna za jedan Večernji list...

LE
Lester
11:20 25.10.2017.

sto reci na ovakav clanak i ovo otkrice.ma kako su se samo sjetili da se tenisice i mogu oprati.svakako veliko otkrice koje ce zaludjeti svijet i svemir.