Odlično

Ova je baka odlučila proslaviti svoj 100. rođendan sa stilom

Foto: davers court
Ova je baka odlučila proslaviti svoj 100. rođendan sa stilom
30.09.2019.
u 14:16
Svi su se potrudili ispuniti joj želju, a ona je jednostavno htjela pokazati kako nikada nije kasno za avanture
Pogledaj originalni članak

Olwyn Hopkins je štićenica doma za starije i nemoćne Davers Court u Engleskoj, a za 100. rođendan je dobila pravo malo iznenađenje. Ponovno je, nakon 82 godine letjela zračnom jedrilicom

Foto: davers court

Prvi puta je letjela u zračnoj jedrilici kada je imala samo 19 godina, a ljudi iz doma su joj odlučili ispuniti želju da ponovi let. 
"U
vijek potičemo naše štićenike da žive život punim plućima. Bez obzira radi li se o pomoći u vrtu ili pak letenju avionom", rekao je voditelj doma Sharlene Van Tonder te dodao kako su htjeli pomoći ispuniti ovu želju Olwyn. 

Olwyn je rekla: "Bio je prekrasan dan i bila sam sretna što ponovno mogu letjeti. Odlično sam se zabavila u zraku, a željela sam pokazati kako svi mogu doživjeti avanture, bez obzira na godine. Ovoga puta sam se osjećala uzbuđeno, a ne nervozno. Ovo je bio odličan način za proslaviti 100-ti rođendan", piše Pretty 52

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.