Promo

Osvojite makeover dnevnog boravka u vrijednosti od 75 000kn

Foto: Promo
Osvojite makeover dnevnog boravka u vrijednosti od 75 000kn
VL
Autor
PR Članak
04.05.2017.
u 08:00
Sanjate o novom dnevnom boravku u kojem ćete uživati u druženju s prijateljima i obitelji? Odaberite jedan od paketa Optima Telekoma uz koje dobivate do 500 kn na VISA poklon kartici te automatski ulazite u nagradnu u kojoj možete osvojiti preuređenje dnevnog boravka u vrijednosti od 75.000 kn.
Pogledaj originalni članak

Optima Telekom organizira nagradnu igru u kojoj sretni dobitnik osvaja uređenje dnevnog boravka. U suradnji sa specijaliziranim časopisom za uređenje interijera Dom i dizajn, stručni tim arhitekata i dizajnera ponuditi će nekoliko idejnih rješenja za makeover dnevnog boravka. Prema odabranom rješenju, koje poštuje želje i potrebe dobitnika, će se potom realizirati preuređenje njegovog dnevnog boravka. Namještaj za svoj novi dnevni boravak dobitnik će moći izabrati iz bogate ponude trgovine Harvey Norman.

Kako sudjelovati u Optiminoj nagradnoj igri?

Do 31. svibnja 2017. godine ugovorite jedan od Optiminih Duo ili Trio paketa na dvije godine. Kombinirajte internet, telefon i/ili televiziju bez skrivenih troškova i bez naknade za uspostavu poziva. U Optiminim paketima pruža vam se maksimalna brzina interneta i neograničene minute razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama te preko sto TV i radisjkih kanala već u osnvonom paketu s mnoštvo filmskih, dječjih, dokumentarnih i sportskih sadržaja. Uz sve to dobivate do 500 kn na VISA poklon kartici, a pruža vam se i prilika da osvojite preuređenje dnevnog boravka.

Dnevni boravak je mjesto za druženje i opuštanje, mjesto u kojem provodite vrijeme s obitelji i ugošćujete rodbinu i prijatelje. Počnite stvarati nove uspomene sa svojim najmilijima u svom novom dnevnom boravku koji će vam urediti vaša Optima.

Iskoristite ovu priliku, odaberite usluge Optima Telekoma i osvojite novi dnevni boravak!

Pravila nagradne igre potražite ovdje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr