Foto: Getty Images Osvojio je djevojku s Tindera pojasnivši zbog čega je odličan 'materijal' za muža

Osvojio je djevojku s Tindera pojasnivši zbog čega je odličan 'materijal' za muža

07. 09. 2018. u 07:03 3
Svojom kreativnošću i odvažnošću, Mitchell je sebi osigurao barem priliku za prvi spoj, a Jessica je otkrila kako joj se čini da je riječ o zaista dragom dečku sa smislom za humor i ne smatra njegov potez - očajničkim.

U moru razočaravajućih priča s Tindera, jedan se muškarac odlično snašao i osigurao si možda nešto više od prvog spoja. Jessica-May Giles (22) ostala je ugodno iznenađena nakon što ju je jedan muškarac odlučio osvojiti na sasvim poseban način i dokazati joj da bi on zaista mogao biti pravi muž za nju. 

podijelite zalogaje Sitnice koje život znače: Evo kako ćete učvrstiti i očuvati vaš brak

Nakon što ju je upitao kako i gdje se može prijaviti za njenog muža, Jessica mu je odgovorila da joj može poslati `molbu` na mail i ostala je iznenađena kada ju je sutradan i ugledala u svom inboxu. 

Mitchell je svoj zadatak shvatio ozbiljno i napisao molbu za poziciju budućeg muža kao da se javlja na oglas za posao. Adresirao ga je s imenom "Mitchell, materijal za budućeg muža", a za adresu je naveo 69 Future love den. Baš kao da se prijavljuje za slobodno radno mjesto, Mitchell je zadržao dozu poslovne komunikacije i naveo svoje vještine koje ga kvalificiraju za budućeg muža, a između ostalog,, naveo je da je velika maza i da odlično kuha čaj za mirne noći pred TV - om uz dobar film. 

Kakva ideja Ma kakva gravura s imenima... S ovim prstenom možete osjetiti otkucaje srca osobe koju volite

Naveo je i da nema iskustva u tome kako je biti muž, ali vjeruje da će mu sposobnosti koje ima u tome svakako pomoći da bude zaista dobar budući suprug. Molbu je završio s riječima kako se nada da će proći kvalifikacije te da će mu biti omogućen i telefonski intervju. 

znaju kako Neobičan trik koji koriste muškarci da bi (uspješno) privukli žene

Svojom kreativnošću i odvažnošću, Mitchell je sebi osigurao barem priliku za prvi spoj, a Jessica je za Daily Mail otkrila kako joj se čini da je riječ o zaista dragom dečku sa smislom za humor i ne smatra njegov potez - očajničkim. 

Pogledajte i video 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru
pogledajte na vecernji.hr
  • 07:39 7. rujna 2018.

    napravio to u hrvatskoj gdje je omjer 100 slobodnih muškaraca : 45 slobodnih žena. svaka tad dobija 100 ponuda dnevno jer svi od ovih 100 pišu svakoj.

  • 07:18 7. rujna 2018.

    Koga za ovo briga.

  • 08:26 7. rujna 2018.

    vrh novinarstva!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".