Danas ne propustite

Osigurajte top formu za ljeto!

Mršavite zdravo
Mršavite zdravo
31.03.2017.
u 15:22
Uz Večernji list darujemo Vam prilog Mršavite zdravo i saznajte kako se pametno hraniti i pravilno vježbati
Pogledaj originalni članak

Čvrsto ste odlučili ovog proljeća više pažnje posvetiti sebi, svom tijelu i izgledu, prehrani i tjelovježbi. Koja god da je motivacija, odluku vjerojatno i nije bilo teško donijeti, a ono što će biti puno teže jest započeti s usvajanjem novih, naravno, zdravih navika.

No jednom kada i taj korak provedete u djelo, vjerujemo da vam će vam se život okrenuti naglavačke, i to nabolje! Osjećat ćete se bolje, živjeti aktivnije, biti puni energije i elana...

Kako bi vam u tome pomogli donosimo savjete stručnjaka koji znaju kako se hraniti i vježbati da biste došli do željenih ciljeva. Tu su i recepti koji će vam osigurati potrebnu energiju, ali i pomoći vam u procesu mršavljenja.

Pobrinuli smo se i da na ovim stranicama pronađete toliko potrebnu motivaciju, ali da je i zadržite što dulje. I da ne bi bilo zabune, naši stručnjaci razbijaju neke uvriježene mitove te vam otkrivaju što je prava istina. Želimo vam vitko i zdravo proljeće te da dočekate ljeto u najboljoj formi!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr