Grozan prizor

Ono kad zove najgora noćna mora: Muškarac podigao telefon, a tamo ga dočekala hrpa žohara

Foto: Screenshoot
Ono kad zove najgora noćna mora: Muškarac podigao telefon, a tamo ga dočekala hrpa žohara
09.01.2019.
u 13:41
Muškarac u Australiji doživio je šok kad je odlučio provjeriti što se nalazi iza zidnog telefona
Pogledaj originalni članak

"Dobar dan, pri telefonu vaša najveća noćna mora!" Da, točno bi se tim riječima mogao opisati poziv koji bi bio upućen s ovog telefona. 

Ovaj muškarac doživio je vjerojatno šok života kad je podigao slušalicu jer ga je, umjesto poziva i nekog prijateljskog glasa, dočekala hrpa žohara u zidnom telefonu... Da, definitivno najgora noćna mora! 

Što je još gore, to i nije telefon osobe koja je naišla na žohare, već se muškarac samo njime poslužio... Odnosno, htio poslužiti! UNILAD prenosi izjavu anonimnog muškarca:

– Ovaj sam video snimio dok sam radio na jednoj nekretnini u Sydneyu. Pomislio sam da bih trebao vidjeti što se nalazi unutar telefona jer je izgledao jako prljavo i učinilo mi se da možda ne radi. 

Doživio je definitivno jedno od gorih iznenađenja jer žohari šire salmonelu i E. coli, a mnogi ljudi mogu doživjeti alergijske reakcije kad dođu u kontakt s njima. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.