nećete vjerovati

Oko čega se parovi danas najviše svađaju?

Foto: PIXSELL
Oko čega se parovi danas najviše svađaju?
21.01.2013.
u 11:20
Parovi u najnovijem istraživanju tvrde da je čišćenje, kuhanje i pranje gore nego bilo što drugo u zajedničkom životu i često se zbog toga rastaju - u siječnju
Pogledaj originalni članak

Suvremeni parovi koji dijele kućanske poslove nisu uvijek najsretniji. Zbog kuhanja, čišćenja ili vješanja veša posvađa se čak dvije trećine parova - barem jednom tjedno.

Da je zajedinički život više od dijeljenja strasti i ljubavi dokazuje činjenica da je lijenost oko kućanskih poslova drugi najčešći razlog zbog kojeg parovi prekidaju vezu. Svaka peta osoba u istraživanju on-line ankete tvrtke Just Eat provedene na dvije tisuće ispitanika priznala je da osobno poznaje par koji se svađa zbog kućanskih poslova, piše Daily Mail. Ipak, otkriveno je kako se žene ipak nešto više brinu o raspodjeli održavanja stana urednim, stoga bi njih 31 posto prekinule vezu ako se partner ne prdržava dogovora.

Na prvom mjestu razloga za svađu je ipak novac (24 posto), dok razilaženje u dogovoru oko čišćenja i kuhanja uzrokuje nesuglasice kod 17 posto parova. Neki su spremni i rastati se zbog toga. Najviše prekida broji mjesec siječanj.

- Kućanski poslovi često su razlog koji prelije kap u čaši, ali je vrlo iznenađujuće da se zapravo radi o trivijalnim stvarima - kaže odvjetnik za razvode Simon Purkis.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.