Smiješni su joj

Dali djeci čudna imena pa rekli: 'Obožavamo njihova imena, ali i negativne komentare na njih'

Foto: Shuttershock
Dali djeci čudna imena pa rekli: 'Obožavamo njihova imena, ali i negativne komentare na njih'
12.03.2021.
u 11:30
Ne čudi da ova imena često nailaze i na negativne reakcije, no mami Oliviji su super – i imena i zlobni komentari
Pogledaj originalni članak

Dok se većina roditelja ipak odlučuje za uobičajena klasična imena, neki svojoj djeci radije daju jedinstvena i posebna imena. Među takvima je i britanski bračni par Olivia i Hugo van Halle, čije troje djece ima veoma neobična imena.

A baš je zbog imena u veljači ove godine viralna postala i njihova objava iz The Timesa o rođenju kćerkice, u kojoj stoji da ''sretna obitelj von Halle javlja da je na svijet stigla djevojčica Triptych Alabama Bliss, kći Olivije i Huga i sestrica – Hieronymusa i Dionysusa''.

Sve više neobičnih imena za djecu: Puno odbijenih, neki djecu htjeli nazvati ''Lamborghini'':

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Obitelj
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Obitelj

Nije trebalo dugo da netko primijeti neobično ime tek rođene djevojčice i objavu roditelja podijeli na Twitteru, gdje su korisnici brzo primijetili i puna imena starije braće – Dionysus Cosmo Chaos i Hieronymus Vladimir Azax – pa se Twitter užario.

Ne čudi da ova imena često nailaze i na negativne reakcije, no mami Oliviji su super – i imena i komentari.

– Obožavamo njihova imena, ali i negativne komentare ljudi. Što su zlobniji, to su nama smješniji – objasnila je.

A za imena je, kaže, isključivo ona kriva jer je njezino ime (Olivia) ''jedno od dosadnijih, ali i češćih imena u Velikoj Britaniji'', pa je za djecu htjela nešto posebno.

Osim jedinstvenih imena, dva brata i sestrica imaju naravno i nadimke – pa Triptych skraćeno zovu Trip, Hieronymus se odaziva na Hero, a za Dionysusa obično koriste njegovo srednje ime Chaos – prenosi Mirror.

Muškarac promovira vježbe za jaču vilicu, liječnici se ne slažu:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:07 12.03.2021.

Uskoro će vam se pridružit Maja Šuput