Promo

Suprug ju je ostavio jer je smršavjela 37 kg

Foto: Promo
Suprug ju je ostavio jer je smršavjela 37 kg
VL
Autor
PR Članak
12.05.2023.
u 07:58
Gospođa Marija iz Zagreba (31 godina) nije sumnjala da pati od viška kilograma jer joj je suprug bio ljubomoran. Kada je izgubila rekordnih 37 kg zahvaljujući metodi britanskog profesora, iz njenog se muža izrodio pravi monstrum!
Pogledaj originalni članak

Kad je Marija rekla 'DA' na vjenčanju, nije ni slutila da je krenula brzim putem prema višku kilograma, dijabetesu i jako visokom kolesterolu.

Samo u 48 mjeseci braka, njena težina skočila je s 59,5 kg na 107 kg. Rezultati bili su tako loši da su stručnjaci počeli predviđati srčani udar i srčane probleme.

I zbog brzog debljanja, njeni zglobovi, ten i kralježnica bili su u lošem stanju.

Foto: Promo

Marija se prisjeća:

Prije vjenčanja imala sam 59,5 kg i osjećala sam se jako dobro. Nažalost, tijekom zaruka počela sam se debljati. Mirko je volio dobro jesti, pa sam, naravno, s njim jela više.…

Zbog svoje užasne dijete, Marija je u trenu počela dostizati Mirkovu težinu. Godinu nakon vjenčanja udebljala se 15 kg, a u četiri godine udebljala se čak 47,5 kg!

Osvježenje je stiglo kada je par počeo pokušavati dobiti bebu, a Marija otišla na pregled.

Marija priznaje:

Nakon pregleda, doktor me pozvao u ured i rekao: S tako lošim zdravstvenim stanjem, trudnoća može biti prijetnja za vaš život! Vaše tijelo doslovno se guši u masnoćama. Vaše vene su začepljene kolesterolom. Radi dobrobiti djeteta, morate se brinuti o sebi!

Dramatična borba s težinom

Dijagnoza je smrzla Mariju. Odmah je donijela odluku da smršavi. Slijedila je odlučne dijete, izgladnjivanje, ali težina se nije pomicala. A njen muž, umjesto da pomaže, mamio ju je slasticama. Izbacivao je zdravu hranu iz frižidera i svađao se zato što ne jedem dovoljno...

Marija prenosi:

Kada su pokušaji mršavljenja propali, moj je muž bio kao anđeo. Tješio me. Govorio mi je da sam najljepša na svijetu. Ali kada sam počela gubiti težinu, odjednom se pretvorio u ljutitog đavla.

Nakon mjeseci neuspjeha, Marija se odlučila za posebnu kliničku metodu mršavljenja uz metaboličke pilule.

Stvorena za ljude koji ne mogu vježbati ili se izgladnjivati, istovremeno pojačava metabolizam, uklanja toksine i razgrađuje masno tkivo iznutra. Koristeći posebnu ultra slim mješavinu sagorjevača masti.

Marija otkriva:

Nisam mogla službeno smršavjeti, pa sam radila u tajnosti. Uz pomoć metaboličke metode koja obavlja sav posao umjesto vas. Jedna pilula ujutro i navečer bila je dovoljna. I osjećala sam se drugačije već prvog dana primjene ove metode. Bila sam smirenija, glad mi se smanjila. A moj ten je bio sjajan.

Najvažnija stvar bili su (kao i uvijek) rezultati. U prvih 2 tjedna Marija je izgubila čak 14 kg!

Metoda je tako dobro funkcionirala da je moja tajna trajala desetak dana. Kada se težina smanjila za 20 kg, Mirko je bio ljut i rekao - ili nema dijeta ili razvod. Također je dodao da me namjerno udebljao jer je bio ljubomoran na druge muškarce... Kada mi je došlo do glave da mi je zdravlje i figura uništena od STRANE muškarca, rekla sam da je gotovo.

Foto: Promo

Marijina priča sretno se završila, izgubila je 37 kg koristeći metaboličku metodu i kaže da je sretna kao nikada prije. Njena priča je inspiracija tisućama ljudi koji žele izgubiti kilograme i preuzeti kontrolu nad svojim tijelom.

Kako bi upozorila čitatelje protiv prijevara, Marija nam je dala poveznicu na web stranicu proizvođača gdje možete dobiti originalnu metaboličku metodu za mršavljenje uz poseban popust od 70%.

Saznajte kako izgubiti 14 kg u 4 tjedna s metodom profesora Aronsa >>

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr