kakva ideja

Netko ostavlja bukete cvijeće na stanicama u podzemnoj: 'Uzmite ako vam treba uljepšati dan!'

Foto: Getty Images
London metro
Foto: Getty Images
London metro
Foto: Getty Images
London metro
16.05.2019.
u 12:14
Putnici su bili zbunjeni i iznenađeni ovom gestom nekom "dobročinitelja", kako su nazvali nepoznatu osobu koja je ostavila buket
Pogledaj originalni članak

Je li zaista sve što je besplatno zaista i besplatno? Mnogi će se složiti kako nema besplatnih stvari, a da se većina ljudi vodi tim razmišljanjem pokazalo se i u nedavnom slučaju kada je netko ostavio buket cvijeća na stanici podzemne željeznice u Londonu. 

Putnici su bili zbunjeni i iznenađeni ovom gestom nekom "dobročinitelja", kako su nazvali nepoznatu osobu koja je ostavila buket uz poruku: Besplatno cvijeće za bilo koga kome treba uljepšati dan.

Ipak, činilo se kako nikome ne treba uljepšati dan, odnosno, ostavljeni buket na stanici podzemne željeznice izazvao je i mnogo sumnji, piše Metro, a ovdje možete i pogledati fotografiju buketa.

Fotografija buketa je prvotno objavljena na Redditu London Undergorund grupi, a ubrzo su i mnogi krenuli komentirati ovaj slučaj. Jedan od komentara je: Halo, policija? Treba prijaviti da je netko jutros bio neuobičajeno drag na stanici podmezne željeznice.

Mnogi su i kometirali kako sumnjaju da će zaista itko i uzeti cvijeće. A neki su ovu gestu nazvali divnom i romantičnom: 

"Ovo je zaista divno. I Iako i meni treba uljepšati dan, radije ostavljam to cvijeće nekom drugom jer netko možda to treba više nego ja."

"Obožavam cvijeće i lijepa je gesta, ali radije ostavljam nekome drugom da uzme taj buket. Ipak, nadam se da će mi suprug doći doma s nekim buketom cvijeća."

Pogledajte i video Žena pokušala zaustaviti jureći automobil

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.