Ispričala je djevojka

Nesuđena svadba: 'Doznala sam da mu je moja mama plaćala da sa mnom izlazi i da me zaprosi'

Foto: Shuttterstock
Nesuđena svadba: 'Doznala sam da mu je moja mama plaćala da sa mnom izlazi i da me zaprosi'
18.05.2021.
u 10:30
Mog je zaručnika mama upoznala preko prijatelja i platila mu da me izvede na naš prvi spoj - i na svaki nakon toga - jer sam joj par mjeseci prije priznala da me privlače oba spola, priča djevojka
Pogledaj originalni članak

Nedavno je korisnik BuzzFeeda ispričao kako je otkazao svoje vjenčanje, pa je i duge koji su se našli u toj situaciji zamolio da javno podijele razloge zašto su se prije velikog dana predomislili.

Među brojnim je objavama jedna od upečatljivijih bila objava nesuđene mladenke koja se, kaže, 'šokirala kad je prije par mjeseci doznala da je njenom tadašnjem zaručniku njena mama cijelo vrijeme plaćala za izlaske s njom...'

Skupa su, priča ona, bili tek dva mjeseca kad ju je on zaprosio - i to s prstenom sa skupocjenim dijamantom - nakon čega je navodno bez imalo razmišljanja prihvatio prijedlog njenih roditelja da im plate cijelu svadbu.

- Pitala sam ga kako to da njegovi nisu ni predložili da sudjeluju u plaćanju svadbe, ali su se moji roditelji odmah ubacili u razgovor i naglasili da oni 'inzistiraju da plate', a on mi je rekao još i da mu obitelj nije imućna... - dodaje.

Zbog tog je suhoparnog odgovora, priča ona, odlučila otići u zlatarnu u kojoj je prsten kupljen i doznati kolika mu je vrijednost - a čim je ugledao unikatni komad, prodavač se sjetio:

- Rekao mi je da je prsten unikat i da se jasno sjeća žene koja ga je kupila... - opisala je djevojka trenutak kad je shvatila da joj je prsten kupila mama, a ne dečko. No i to bi se, kaže, moglo nekako objasniti, da ga mama nije kupila čak mjesec dana prije nego što su njih dvoje uopće počeli skupa izlaziti.

Urnebesno! Možete li pogoditi koju kandidatkinju 'Ljubav je na selu' oponaša Lana Jurčević?

Foto: screenshot Amazon
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Foto: RTL/Screenshot
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: RTL
Bahra Zahirović
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot

- Ispostavilo se da ga je upoznala preko prijatelja i platila mu da me izvede na naš prvi spoj, jer sam joj par mjeseci prije toga rekla da me privlače oba spola, što ju je očito uplašilo - priča ona.

Mama je priznala da je, očajna u želji da joj se kćerka što prije uda, platila i sve kasnije spojeve nje i zaručnika, kao i njihovu svadbu.

- Osjećala sam da nije potpuno prihvatila moju biseksualnost - priča djevojka kako je samo par tjedana prije vjenčanja prekinula vezu sa zaručnikom.

Sad se, kaže, viđa s jednom super curom, a mami više ništa ne govori...

Žena rodila u snu: “Moja kći praktički se rodila samostalno”

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
15:34 18.05.2021.

Kakva je to zena uh