SVE SU JOJ DRAGE

Neobičan suvenir: Tetovira se u svakoj državi koju posjeti, a dizajn joj izaberu potpuni stranci

Foto: Instagram/@torierobot
Neobičan suvenir: Tetovira se u svakoj državi koju posjeti, a dizajn joj izaberu potpuni stranci
24.08.2022.
u 15:30
Prestala je brojati koliko tetovaža ima i cilj joj je skupiti jednu baš iz svakog mjesta kojeg posjeti
Pogledaj originalni članak

Jedna žena podijelila je svoj jedinstveni način na koji skuplja uspomene sa svih mjesta koja je posjetila - tetovirajući se u svakoj novoj državi. Victoria Rose iz Pennslyvanije, provela je mjesece putujući svijetom i dodajući nasumične tetovaže 'u hodu'. Dizajn tetovaže uvijek prepusti tattoo majstorima na izbor, ali sa svakom je, kako kaže, uvijek bila zadovoljna, piše Mirror.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

- Uvijek volim one novije, jer su nove, no naravno dogodi se da mi neke možda i nisu tako lijepe, ali su svejedno dio putovanja i tog iskustva, tako da nije da mrzim ijednu od svojih tetovaža - objasnila je avanturistica. 

Zasigurno ima impresivnu kolekciju jer ima tetovaže iz cijelog SAD-a, Irske, Engleske, Kolumbije, Perua, Meksika, Južne Koreje, Njemačke i Egipta. Svoje tetovaže često pokazuje u nizu videa na Tik Toku, gdje obožavatelji rado gledaju njezine najnovije dodatke. 

@torierobot korea does tattooing on a whole other level 🤯 tattoo by “YM Tattoos” in seoul 🖤🖤 #koreatattoo #tattooinkorea #gettingatattoo #cyberpunk #traveltattoos #seoultattoo ♬ original sound - Zack max

Najnoviji video je tetovaža iz Južne Koreje, a tetovirala je šarenog zmaja na svoju lijevu nogu, odnosno na potkoljenicu. Priznala je da je tetoviranje bilo bolno i da je morala stiskati jastuk kako bi izdržala bol. No, rekla je i da je to također i jedna od njezinih najdražih tetovaža jer je jako lijepa. Od dražih tetovaža ističe i tetovažu crvene zmije uz Perua, zelenu tetovažu macaklina iz Kolumbije i sićušnog majmuna na ruci iz Mexico Cityja. Otkrila je i da su joj najbolnije tetovaže one na prstima, te one s finijim detaljima. No, što se tiče broja tetovaža, na to ne zna dati odgovor. 

- Odavno sam prestala brojati koliko tetovaža imam, sada ih samo skupljam i cilj mi je imati jednu baš iz svake države koju posjetim jer smatram da je to najbolji suvenir koji mogu imati iz mjesta kojeg posjetim - zaključila je. 

Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine: 'Bilo mi je čudno vidjeti supruga prvi put... Zgodan je baš onako kako sam ga zamišljala' 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dars
Dars
16:19 24.08.2022.

Freak.. ali to je danas u medijima pozitivno.