Super

Ne znate što pokloniti partneru za blagdane? Ovaj trik će vam olakšati taj zadatak

Foto: Shutterstock
Ne znate što pokloniti partneru za blagdane? Ovaj trik će vam olakšati taj zadatak
01.12.2020.
u 09:30
Dobro razmislite i odgovorite si na ovo jedno pitanje koje će vam dati ideje i smjernice za kupovinu dara.
Pogledaj originalni članak

Ne događa se rijetko da ljubavni parovi, ma koliko dugo bili zajedno, jednostavno ne mogu smisliti što pokloniti jedno drugome za Božić. Ponekad inspiracija nestane, osoba si je puno toga već kupila sama, ili osjećate pritisak da morate pokloniti najbolji poklon ikada - svi su se barem jednom našli u toj situaciji, ali postoje neki mali trikovi koji će olakšati kupovinu darova.

Trik je u tome da odredite 'ljubavni jezik' partnera. Što to točno znači? Razmislite što vaš partner voli - jesu li to materijalne stvari, kvalitetno provedeno vrijeme s vama, topla riječ? Kada odredite 'ljubavni jezik' lakše će vam biti smisliti dar, a u tekstu možete pronaći nekoliko ideja i smjernica.

Ako je verbalno izražavanje ljubavi ono što voli, onda ne možete pogriješiti s dugačkim pismom u kojem ćete opisati sve stvari koje volite na njoj/njemu. Neka obavezno bude napisano rukom - tako ćete pokazati veći trud. Možete dragoj osobi snimiti CD ili USB s pjesmama koje su 'vaše', koje vas podsjećaju na neke događaje ili jednostavnu na tu osobu.

Roditeljska ljubav nema granica: Enver na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana i traži pravdu za svoju preminulu kćer! ❤️️

S druge strane, ako znate da vaš partner voli kvalitetno provesti vrijeme s vama, možete uplatiti vikend odmor, možete izraditi spomenar s uspomenama na zajednička putovanja, otići zajedno na izlet koji sadrži neku aktivnost... Mogućnosti su beskrajne u ovoj opciji.

Ljudi čiji je ljubavni jezik fizički dodir nisu uopće komplicirani oko darova. Možete im pokloniti neku seks igračku koju ćete zajedno koristiti, ponuditi im masažu za koju ste prethodno kupili mirisna ulja i losione, uplatiti satove plesa... 

Još jedna opcija je pratiti što druga strana govori da joj treba ili da si jako želi, ali si neće moći priuštiti, prenosi MBG.

Ovo su najgori božićni pokloni kojih se vlasnici žele riješiti:

Foto: Trademe.co.nz
Foto: Trademe.co.nz
Foto: Trademe.co.nz
Foto: Trademe.co.nz
Foto: Trademe.co.nz
Foto: Trademe.co.nz
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Loši pokloni

OSOBNE FINANCIJE

Financijska pismenost – ključna vještina svih generacija

Svaki dan se suočavamo s mnogobrojnim odlukama. Većina ih je jednostavna poput onih što danas doručkovati ili odjenuti, no postoje i one složenije kao što su: „Koliko novca mogu potrošiti na kupovinu hrane ili cipela?“ ili „Mogu li si priuštiti odlazak u kino?“. Što smo uspješniji u donošenju odluka, život će nam biti kvalitetniji; uz manje briga, bolje ćemo koristiti vrijeme, učinkovitije raspolagati novcem i naposljetku biti sretnije i zadovoljnije osobe.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
19:45 01.12.2020.

bombonjeru