nije `krivo`

Ne hladite crno vino? Sada vjerojatno hoćete...

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
crno vino
Foto: Thinkstock
Vino
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
crno vino
Foto: Thinkstock
Crno vino
Foto: Thinkstock
Vino
11.07.2019.
u 07:00
Za ljubitelje crnog vina stižu s ovim istraživanjem dobre vijesti, možete uživati neometano u svom omiljenom crnom vinu i za vrijeme vrućih dana ili noći.
Pogledaj originalni članak

Unatoč svemu što ste dosada čuli, crno vino biste ipak trebali ohladiti.

Istraživanje je pokazalo da gotovo polovica odraslih koji konzumiraju crno vino u UK-u, ne rashlađuju ga. Tek osam posto ispitanika izjavilo je da piju crno vino tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Istraživanje koje je proveo Cono Sur Bicicleta, pokazalo je da 37% ispitanika radije bira rosé za vrijeme vrućina.

Za ljubitelje crnog vina stižu s ovim istraživanjem dobre vijesti, možete uživati neometano u svom omiljenom crnom vinu i za vrijeme vrućih dana ili noći, jer vrsni poznavatelji vina savjetuju da ga rashladite i izbaciite iz glave da je to "krivo".

Philip Sykes, ravnatelj britanske škole Etiquette, tvrdi kako je rashlađeno crno vino nešto u čemu mnogi Britanci ne uživaju i propuštaju taj užitak. Vino poput Pinota Noir najbolje je rashladiti na 10 do 15 stupnjeva, savjetuju, piše Metro.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.