KEMIJA JE BRZO SPLASNULA

'Napucala sam zaručnika zbog egzotičnog hotelskog radnika s Jamajke, a on me opelješio i varao sa svima'

Foto: Instagram
'Napucala sam zaručnika zbog egzotičnog hotelskog radnika s Jamajke, a on me opelješio i varao sa svima'
07.08.2016.
u 09:57
Njena veza skupo ju je koštala: izgubila je posao, uselila se kod brata, u nemogućnosti je otplatiti dug
Pogledaj originalni članak

Louise Chesney i njen zaručnik Paul na Jamajku su stigli nakon romantične prosidbe kako bi upoznali organizatoricu vjenčanja - 'Bili smo tako zaljubljeni. Paul je bio savršen. Većinu vremena je kuhao za mene i pripremao mi kupke. Mislili smo kako će vjenčanje na Jamajci biti savršeno. Odmaralište je bilo predivno, a ljudi tako prijateljski raspoloženi', rekla je Louise.

Idilu je prekinuo mladi hotelski radnik kojeg je Louise spazila kako na plaži šeće u svojim hlačicama i prilazi joj.

'Rukovao se sa mnom i osjetila sam udar struje. Nikad nisam osjetila takvu povezanost.'

Zbog kemije koja se dogodila između njih dvoje, Paul je ostao kratkih rukava i, iako se zajedno sa zaručnicom vratio u Veliku Britaniju, ona se ubrzo odlučila za povratak na Jamajku.

Njena obitelj bila je očajna, neuspješno je pokušavajući upozoriti kako Caffrey samo želi vizu i njen novac.

Po povratku na otok, Caffrey je zaprosio Louise, no ovaj put prosidba nije bila romantična. U pitanju je bio običan srebrni prsten, a ubrzo je zatražio i prsten za sebe, kojeg mu je ona dobrovoljno kupila za 300 funti.

To je bio tek početak.

Rekao je kako mu hotel isplaćuje tek minimalni honorar, a njegova obitelj je siromašna. S obzirom kako je dobio privremenu vizu, Louise mu je platila put do Velike Britanije.

Troškovi su se penjali, a Louise je završila 10.000 funti u dugu. Kako bi stvar bila gora, dok je imala spontani pobačaj s njegovim djetetom, on ju je varao sa ženama iz Kanade i SAD-a.

Slučajno saznavši za afere, počela je bacati stvari i izbacila ga iz stana. Njena veza skupo ju je koštala: izgubila je posao, uselila se kod brata, u nemogućnosti je otplatiti dug.

S druge strane, njen bivši zaručnik Paul izjavio je kako je još uvijek voli. Žao mu je zbog svega jer je vidio u što Louise srlja, a nije je uspio odvratiti.

>> Muž joj je dosadan: 'Varam ga svaki dan, umro bi da to sazna'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
22:32 07.08.2016.

Za ovu lovu mogla je naći boljeg jahača i zadržati zaručnika.

PR
pravica
21:15 07.08.2016.

To se zove kokošiji mozak...

DU
Deleted user
10:07 07.08.2016.

Nebitno...