dobro je znati

Najodgovorniji znakovi zodijaka: Na ova četiri znaka uvijek možete računati!

Foto: Shutterstock
Najodgovorniji znakovi zodijaka: Na ova četiri znaka uvijek možete računati!
13.08.2022.
u 07:00
Ako imate prijatelja ili partnera rođenog u ovom horoskopskom znaku, možete biti sretni.
Pogledaj originalni članak

Stabilnost, skromnost, odanost, razumijevanje... Mnogi će se složiti da su ovo neke od najboljih osobina koje možemo pronaći u prijatelju ili partneru. Ipak, nema svatko u sebi nešto od toga jer, kako tvrde astrolozi, horoskopski znak igra veliku ulogu u tome, a samo su četiri znaka odgovorna i odana u velikoj mjeri. PinkVilla otkriva koji.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Shuttershock
Par
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

Rak
Skromni, čvrsto s nogama na zemlji i prilagodljivi! Iskreni Rakovi jako su dobri prijatelji jer će vam sve reći u lice, ali pažljivo. Nikada ne glume da su sretni, pa tako ni u odnosima. 

Jarac
Odgovornost je jedna od glavnih osobina koje nose ljudi rođeni u ovom znaku, a osim toga mudri su i jako strpljivi. Uvijek razmišljaju racionalno i ne osuđuju druge. Dobri su prijatelji jer uvijek žele pomoći i daju izvrsne savjete.

Djevica
Nikada se ne pretvaraju da su nešto što nisu i nikada se ne hvale sa stvarima koje imaju. Trude se surađivati s ljudima i prilagoditi se svemu, a uvijek su tu da motiviraju prijatelje.

Bik
Baš kao i tri prethodna znaka, Bikovi su jako prizemljeni i stabilni. Jako iskreno izražavaju mišljenje i nikada ne daju lažnu nadu i obećanja prijateljima.

Ovo su najodgovorniji horoskopski znakovi, je li Vaš među njima?

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.