nije joj jasno zašto

Na poslu su joj rekli da je njezina odjeća neprikladna: ‘Bila sam odjevena od glave do pete!’

Foto: Tik Tok
Na poslu su joj rekli da je njezina odjeća neprikladna: ‘Bila sam odjevena od glave do pete!’
09.12.2023.
u 18:33
To zapravo nije bio prvi put da je Marie upozorena zbog svoje odjevne kombinacije na poslu
Pogledaj originalni članak

Kako se netko odjene na poslu često zna biti inspiracija raznih glasina pa i uredskih razmirica. No, nekada cijela priča zna i eskalirati, kako je otkrila i jedna Britanka prošle godine.

Marie Dee ispričala je lani kako je smatrala da je u potpunosti u skladu s pravilima odijevanja na svom radnom mjestu u uredu, kada je obukla top s visokim ovratnikom i uske hlače. No, iz odjela za ljudske resurse upozorili su ju da je neprikladno odjevena, pisao je tada The Sun.

Preko snimke, u kojoj ona stoji ispred kamere u majici uzorka zmijske kože i crnim hlačama, Marie je napisala: "Jedna žena iz odjela ljudskih resursa u tjednom izvješću je napisala da je moja odjeća bila neprikladna." U opisu videa je napisala i da joj nije jasno što točno nije u redu, budući da je pokrivena od glave do pete.

Korisnici koji su pogledali video također su bili zbunjeni, te je većina stala na njezinu stranu. - Stvarno mi nije jasno što im točno smeta - napisala je jedna korisnica. "To je vjerojatno zbog tvojih oblina i jako me to ljuti", komentirala je druga, a treća je dodala: "Pa potpuno si pokrivena?!"

No, nije prvi put da su Marie u uredu ukorili zbog njezinoj odijevanja. U prijašnjim videima ispričala je da su ju jednom i poslali kući zbog njezine odjevne kombinacije, zbog čega su ljudi u komentarima počeli nagađati da je žena iz ljudskih resursa zapravo ljubomorna na nju.

- Izgledaš vrlo profesionalno, očito je ljubomorna na tebe. Nisi ti kriva - glasio je jedan komentar.

*Članak je izvorno objavljen u prosincu 2022. godine

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SK
skupiduša
17:35 14.12.2022.

Može ona biti obučena od glave do pete, ali nije propustila istaknuti svaki dio tijela, svesna je ona u čemu je problem, samo se pravi da ne zna. Ako radi sa strankama, ili u školi, to svakako ne bi bilo prikladno.

MO
montello
12:07 15.12.2022.

Promijeni radno mjesto

DU
Deleted user
14:22 14.12.2022.

Curo, ti što god da odjeneš, bit ćeš trn u oku te ljubomorne čovječje ribice. Ona je vjerovatno blijeda i ravna, kao iz komada daske iskrojena...