Ajoj..

Na Facebooku se pohvalila sa zaručničkim prstenom, ali svi su primijetili samo ovo...

Foto: Facebook/Thatsitimringshaming
Na Facebooku se pohvalila sa zaručničkim prstenom, ali svi su primijetili samo ovo...
02.03.2022.
u 12:24
- Oprosti ali ne mogu se koncentrirati na prsten, uopće ga ne vidim... - napisala je jedna pratiteljica, a većina drugih nije bila tako 'fina'...
Pogledaj originalni članak

Jedna se žena nedavno s nekoliko fotografija na Facebooku odlučila pohvaliti sa svojim zarukama i zaručničkim prstenom naivno misleći da pratitelji neće komentirati njenu lošu manikuru, no u komentarima na njen post n prsten nitko nije ni spomenuo...

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik

Foto: Thinkstock
nokti
Foto: Thinkstock
Nokti
Foto: Shutterstock
nokti
Foto: screenshot/youtube
nokti
Foto: Thinkstock
lakiranje noktiju

- Dame i gospodo, napokon je došlo vrijeme da i ja zablistam... - napisala je u privatnoj Facebook grupi Thatsitimringshaming kraj fotke svoje ruke s velikim dijamantnim prstenom na prstenjaku.

Nije naravno trebalo mnogo da joj račun preplave komentari, svi usredotočeni na lošu manikuru i preduge umjetne nokte oblikovane 'u špic' i obojene u zlatnu sa šljokicama.

Foto: Facebook/Thatsitimringshaming
- Oprosti ali ne mogu se koncentrirati na prsten, uopće ga ne vidim... - napisala je jedna pratiteljica, a većina drugih nije bila tako 'fina'.

- Jutros mi je već bilo pomalo mučno, sad me i tvoji nokti tjeraju na povraćanje - brutalno je komentirala druga.

- Moram pohvaliti tehniku ​​i izvedbu manikure, očito se još dobro drže - sarkastično je zaključio pratitelj, a zaruke i prsten autorice više nikome nisu bili tema, prenosi The Sun.

Znate li kada treba baciti proizvode za šminkanje?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.