Podijeljena mišljenja

Na dan svog vjenčanja od vizažistice tražila potpunu transformaciju: 'Zašto baš tada ne želiš ličiti na sebe?!'

Foto: TikTok
Na dan svog vjenčanja od vizažistice tražila potpunu transformaciju: 'Zašto baš tada ne želiš ličiti na sebe?!'
01.07.2022.
u 15:30
Zamolila je vizažisticu da sasvim promijeni njezin izgled, ali mnogima se to nije svidjelo
Pogledaj originalni članak

Mladenke na dan vjenčanja ne žele biti zamijećene samo zbog vjenčanice, već i zbog glamurozne šminke i frizure koje nadopunjuju cijeli izgled, no jedna je anonimna buduća mladenka otišla korak dalje i od vizažistice tražila da joj za njezin poseban dan napravi; potpunu transformaciju izgleda.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

Foto: Thinkstock
brak,vjenčanje
Foto: Thinkstock
vjenčanje
Foto: Thinkstock
Vjenčano prstenje
Foto: Pixabay
Vjenčanje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
vjenčanje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Pixabav
vjenčanje
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
vjenčanje

U svom je videu na TikToku profesionalna vizažistica Selena Marchand pokazala kako je udovoljila zahtjevu te mladenke koja ju je, kako piše Mirror, molila da učini da za svoju svadbu izgleda potpuno drugačije nego inače.

Dijeleći video Selena je napisala: “Ova mladenka mi je rekla da je pretvorim u drugu osobu, ali da bude glamurozna; rekla sam, može!”

@selenamup My bride asked for glam and that’s exactly what she got! Hair @updosbyjacquelyntaylor doing makeup in my new studio is a dream #fyp #bridalmakeup #makeup #foryou #bride #weddingmakeup #wedding #glam ♬ original sound - Alexandra Kay

Cijeli je proces šminkanja snimila i pokazala na TikToku, no brojnim se korisnicima video nije svidio pa su u komentarima podijelili svoja razmišljanja.

"Druga osoba? To je pomalo tužno...", napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Ovo me jako rastužilo. Želim se pogledati i vidjeti sebe, a ne drugu osobu. Prvo sam mislila da si joj rekla 'Nemoj!', a ne 'Može!'."

Selena je na to brzo odgovorila braneći svoju odluku da udovolji zahtjevu klijentice: "Puštam svojim klijentima da sami odluče što ih čini lijepima, a ne iznosim svoje mišljenje, ono je nebitno."

Loše restorane možete prepoznati čim u njih zakoračite, kažu kuhari:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.