ako već niste

Muškarci, vrijeme je da ovo naučite o ženskom tijelu

Foto: Thinkstock
grudi
Foto: Thinkstock
grudi
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Ruža
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
orgazam
08.11.2017.
u 12:51
Nije neuobičajeno da djevojka tijekom prvog seksulanog odnosa ne krvari, što je inače znak pucanja himena i za mnoge "dokaz nevinosti".
Pogledaj originalni članak

Svatko tijelo je drugačije. U skladu s tim i neke "različitosti" na tijelima kod žena su zapravo sasvim normalne.

Evo o čemu je riječ...

Ženske bradavice

Sto žena 200 dojki, poznata je uzrečica koja se koristi u raznim situacijama, no u ovom slučaju riječ je o različitosti ženskih grudi. Osim što ima pet različitih vrsta ženskih grudi, postoje i različiti oblici bradavica. Ali i činjenica i da okolo njih mogu biti i dlake, i to je sasvim uobičajeno. 

Nejednake grudi

Ako vaša partnerica ima jednu dojku veću od druge, to je uobičajeno. Može se i razlikovati oblikom, ali najčešće je veličina u pitanju te je jedna dojka "dominatnija". 

Himen puca i prije prvog seksa

Nije neuobičajeno da djevojka tijekom prvog seksulanog odnosa ne krvari, što je inače znak pucanja himena i za mnoge "dokaz nevinosti". Himen može puknuti i tijekom vožnje bicikla ili jačeg fizičkog napora. 

Vagina ne miriše na ružu

Svaka vagina sima svoj miris koji ne miriše ni na ruže ni na voće. I to je sasvim normalno, sve dok se ne radi o mirisu pokvarene ribe, tada je vrijeme za odlazak kod ginekologa. 

"Vjetrovi" iz vagine

Najnormalniji zvukovi tijekom seksa su ispuštanje vjetrova iz vagine. Ma kako vam se to može činiti neugodnom situacijom, sasvim je učestala i normalna. Događa se i tijekom intenzivnijeg vježbanja. 

Klitoris raste tijekom cijelog života

Baš kako se žensko tijelo mijenja s godinama, mijenja se i klitoris, odnosno raste. To znači da i užitak s vremenom može biti intenzivniji. 

 

 

 

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
13:35 08.11.2017.

Kad ribica smrdi na ribu to je opasno.Znači prije upotrebe pronjuškati.

NA
narod1
16:41 08.11.2017.

Pa što to ranije niste objavili. A ne da držite jadni narod u neznanju i siromaštvu

ME
Menjik
14:38 08.11.2017.

sta nam vrijedi znati sve o zenama kada uskoro nece biti spolova? svatko moze biti svasta.