Adrenalin

'Muškarac sam i nosim ženske tange, a potajno se nadam da će me netko uloviti'

Foto: Shutterstock
'Muškarac sam i nosim ženske tange, a potajno se nadam da će me netko uloviti'
16.11.2019.
u 23:07
Muškarac (32) priznao je kako voli nositi žensko donje rublje kad god stigne
Pogledaj originalni članak

Požalio se The Sunovoj kolumnistici Deidre. 

"Imam i djevojku od 29 godina koja to ne zna. Nadam se da će me netko jednom uloviti da nosim ženske gaćice. Svaki put kad imam priliku nosim čipkaste tange ili svilene gaćice. Prvo sam šetao kvartom u takvim gaćicama ispod hlača, i bilo mi je zanimljivo jer nitko nije znao što imam ispod hlača. A sada idem u kino u njima, pa čak i na pivu s prijateljima. Imam problema i s drugim ovisnostima, ne znam tražim li isti adrenalin i u ovome?"

Deidre kaže: "Ljudi koji se oblače u odjeću suprotnog spola često pomiču granice i idu sve dalje i dalje u javnosti. Tražite li taj rizik da vas netko ulovi jer biste htjeli pokazati svoju žensku stranu? 
Tajne će vas izjedati u vezi... Morate biti iskreni sa svojom djevojkom." 

Sve više Hrvata povećava penis bez odlaska pod nož:

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.